Ako sa zbaviť mastného čela a nosa?
Ahojtee, prosim vas co si mam kúpiť na mastné čelo? Mam mastné len čelo a nos ale tak veľmi, ze si ho pudrujem aj ked sa nemalujem. Mam doma nejaký krém na mastnú pleť ale vobec nepomáha.Rano sa zobudím a som diskoguľa a mam stale mastné vlasy. Dakujem za rady
Ahoj, skús takéto papieriky. Sú aj od iných značiek.
@jaja20 dakujem ale to je len dočasne riešenie, potrebovala by som nieco co bude fungovať
No neviem ci na to nieco pomôže, bojujem s tym od puberty. Tiež musim používať trans.puder, aj to sa uz po par hodinách lesknem dosť. Neviem ci sa dá zmeniť typ pleti. Na druhej strane ani sušienka by som nechcela byt.
Serum s Niacinamidom, reguluje tvorbu kožného mazu. Vyčistím si pleť gélom, dám toner, serum a krém. Mne to pomohlo
No neviem ci na to nieco pomôže, bojujem s tym od puberty. Tiež musim používať trans.puder, aj to sa uz po par hodinách lesknem dosť. Neviem ci sa dá zmeniť typ pleti. Na druhej strane ani sušienka by som nechcela byt.
@20erika07 Presne tak. Ja mám 50 rokov a stále mastnú pleť ako v puberte, ale radšej si ju prepudrujem alebo odmastím týmito papierikmi, ako by som mala proti tomu cielene bojovať.
A oproti kolegyniam nemám žiadne vrásky hnevu, ani inde celkovo.
Typ pleti je jednoducho typ pleti, nedá sa úplne zmeniť, spomínaný niacínamid je fajn, ale dávaj pozor, aby si pleť nepresušila, lebo bude bojovať ešte väčším mastením sa, takže za mňa hlavne poriadna hydratácia, tiež mám mastnejšiu pleť a veľmi mi sedí hydroboost od Neutrogeny, ale to je také individuálne čo komu vyhovuje
@anonym_autor ja mám to isté, celú tvar, najviac však partie ,čo spomínaš
Vlasy tiež mastnejšie
Na druhý deň už musím umývať
Výhoda ale naozaj je,že my "mastňačky" máme menej alebo žiadne vrásky
Ja mám 36 rokov a ani jedna vráska, nikde
Inac bid aj rada lebo takýto typ pleti starne najpomalsie

Ahoj, skús takéto papieriky. Sú aj od iných značiek.