icon

Krém na mastnú pleť

8eva8
18. máj 2017

Poraďte mi prosím nejaký krém na veľmi mastnú pleť, alebo niečo na čistenie, ďakujem

gargameeel
•
Odpoveď bola odstránená
•
8eva8
autor
•
18. máj 2017

@gargameeel ďakujem

lauramal
•
19. máj 2017
Používateľ lauramal je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lauramal.

poradila by som ti krem élégance a ardent vodicku na cistenie 🙂 s tou vodickou sa mozes aj odmalovat su to prirodne produkty a na mastnu plet, pomahaju aj pri akne inak, v obchode tuto znacku nevies kupit (je to znacka happyskin) ale maju internetovu stranku www happyskin sk

ostorha
•
19. máj 2017

Jednoznacne Normaderm od Vichy,ja mam mastnejsiu plet,a tento krem je skoro zazrak viditelne stahuje pory a zmatnuje,Moja kamaratka ktora ma extremne mastnu plet na nho taktiez neda dopustit.Staci ho nanasat strasne malicko dlho vydrzi,kludne aj pod make-up.Ale zeny s mastnejsou platou maju jednu obrovsku vyhodu ktoru si do istého veku neuvedomuju ovela menej sa na takej pleti tvoria vrasky,takze treba to zobrat s toho lepsieho konca.

iukas
•
19. máj 2017

skus si postudovat aj prispevky tu https://www.modrykonik.sk/group/2181/ mam velmi mastnu plet, opisovala som vsetky vyrobky, ktore pouzivam v celodennej starostlivosti.
inac, ja tiez pouzivam vichy normaderm, cistiaci gel, pletovu vodu aj krem normaderm, pre mna zatial najlepsie. La roche possay mi az taky dobry nebol, Bioderma sebium gel a voda ok, len kremy su prilis stahujuce, sebium Hydra uz prilis mastny. Ale napriklad aktualne pouzivam bioderma pore refiner ako bazu pod make up a je super.
Mozno by este stale za to, zadefinovat financne moznosti, pretoze kremyna mastnu plet mas od 3 do xxxx eur, aby ti vedeli baby poradit presnejsie.

8eva8
autor
•
19. máj 2017

@ostorha áno to viem a som rada, všetko zlé je na niečo dobré😎😉

katka9402
•
Odpoveď bola odstránená
•