icon

Ako sa zbaviť riedkych vlasov a vlasových cestičiek?

jajana64
18. mar 2025

Takže trápia ma moje vlasy, lebo nie som typ, ktorého bavia každý večer si dávať natačky, aby som vyzerala aspoň trošku slušne, keď musím do práce, do mesta, na nákup a pod.
Vlasy mám jemné ako pierko, tiež aj riedke a samozrejme, keď sa mi nechce večne sa z nátačkami babrat, je to katastrofa.Nemám síce mastné vlasy, ale sú upadnuté a vzdadu od hviezdičky sa mi vlasy rozdelia, urobia si od vrchu až dolu cestíčku- teda sa rozdelia a všade mi vidieť holú pokožku, čo je dosť škaredé- videla som sa v spätnom zrkadle a samej mi je to nepríjemné....občas sa stane, že vidím v meste pod.pani a fakt to vyzerá veľmi škaredo, akože sa nestaráme o seba a vyzeráme ako tzv.ČUPKY !!
Už som si kúpila aj celkom dobrú kulmu,ale to vydrží krátko a navyše, keď mám dlhšie ruky hore, tak ma bolia. Prosím Vás žienky, nemáte nejaký šikovný, krátky trik ako sa zbaviť tohoto chodníka???Viem, že keď som si dala na krátko ostrihať vlasy, tak ako tak vladzu stáť a nerobia si cestičky, ale nechcem mať stále krátke vlasy a vyzerať ako CHALAN !! Ak by ste mali nejaký trik, ako zabrániť týmto cestičkam, chodníčkam a nevyzerat ako tá, čo sa nestará,budem Vám povďačná. Ďakujem za každú radu. Janais.

biba_18
18. mar 2025

rozmýšľam ... aké dlhé vlasy máš?
nebolo by priechodné rano vlasy namočiť a nanovo vysušiť?
alebo ak nie, potom nejak pri spánku vlasy chrániť - turbanom na spanie? že vlasy zasponkuješ a dáš do turbana alebo šatky?

svokrinjazykmonika
18. mar 2025

@jajana64 neviem, pripinam sa tu. Ja rozpustené vlasy nenosím skoro vôbec, stále len v cope zaviazané nejakou stuhou alebo sponkou.

beronsche
18. mar 2025

Ako dieťa som mala rozbitú hlavu vzadu a podľa tej mini malinkej jazvy sa mi vlasy rozdeľujú presne tak, ako píšeš.. nie sú síce riedke, ale ten škaredý chodník sa mi vzadu vždy vytvorí..
Zistenie storočia pre mňa - spať s mini copikom. Tam, kde sa mi robí ten chodník si zopnem vlasy (len prameň, ktorý sa rozdeľuje), 2 tenkými gumičkami.. zvycajne mi od gumičky ráno odstávajú, to len prebehnem žehličkou. ALE chodník sa už nerobí a konečne nosím rozpustené vlasy.

ukgirls
19. mar 2025

kvalitnejsi sampon na tvoje vlasy ... vlsovu penu a naucit sa vlas upravovat . kulmofen je dobra vec ... najdi si kvalitne kadernictvo s poradenstvom a nech ta naucia upravovat ich ... cesticky sa ti roboa v dosledku spania-prilahnes si ich a hold vlasy sa naucili tak rast .. spomenuty turban alebo satka na spanie popripadeaj trik s ponozkou na spanie pomaha-ak si vlasy natacas alebo aspon vypnut sponkou cikcakovito cesticku na spanie .. ... a podporovat oslabene korienky vitaminmi ...

jajana64
autor
20. mar 2025

@beronsche zaujímavé....môžem skúsiť 🥰

jajana64
autor
20. mar 2025

@biba_18 ahoj ja nemám takú dĺžku vlasov, ktorá by išla do copu, to skôr kratšie mám, len nie tak vystrihane ako niektoré ženy....napr.vzadu rovný strih a holý krk. Tam sa vlastne ani vlasy nerozdeluju, lebo na ten účes treba mať rovnakú dĺžku všetkých vlasov a určite nie riedke- ze len zopár.
Sponky mám dve, také jednoduché, ktoré netlacia, ale spadnú....Aj keď občas po umytí a natočení vlasov používam plienku na stiahnutie natačok, čo tiež nie je najpríjemnejšie a ešte sa vám hlava zohrieva keď ju máte celú noc zabalenú....🫠

jajana64
autor
20. mar 2025

@ukgirls ....Ahoj....neviem vôbec ako použiť pokožku....Vravia, že mám malú hlavu, ale ponožku by som nenatiahla na hlavu. Šampóny sa snažím kupovať už cez 2roky akože lepšie, ale leták veľa zdrží....objednávam z Tian De. Občas, keď mám ľahší spánok, tak si ruku dám na vlasy, rukou si ich zahladim dozadu a ruku si nechám pod hlavou....ale keď človek zaspí, tak....Aj sponky som skúšala, také fajné mám len 2ks a keď idem do drogérie vždy zháňam pod.sponky, ale neviem nikde kúpiť také super sponky. Aj tie Šampóny....tak 1druh som používala viac ako rok, ešte aj teraz 1z nich mám, ale stále mi padajú vlasy,takže to čo píšu, nebude pravda,objednala som iné...no neviem či pomôžu a cenovo neboli najlacnejšie. Takže ja sa snažím, aby mi nepadali a zhustli trošku tie vlasy, ale zatiaľ bezvysledne a to natáčanie, či kulmovanie....no dosť ma ruky bolia, keď ich musim mať zdvihnute a to ma celé irituje. Určite každá, žena chce vyzerať, keď ide medzi ľudí, Nie je príjemné vyzerať škaredo s takými slabými, riedkymi vlasmi.

jajana64
autor
20. mar 2025

@ukgirls. Chcela som poslať na ukážku tie Šampóny, ale nechce ich zobraziť....škoda

jajana64
autor
20. mar 2025

@jajana64 myslela som, že neviem ako použiť na hlavu PONOŽKU !