icon

Ako sa zbaviť šteklivosti chodidiel počas pedikúry?

8. júl 2026

Dá sa nejako naučiť aby som nebola steklava na chodidlách? Pýtam sa kvôli pedikúre

lenuskan
8. júl 2026

Ja som to ovládala silou vôle. Každá ďalšia pedikúra je skúška sily tvojho ducha, či vydržíš a nepohnes sa, nezasmejes sa, ostaneš nehybne, pevná a odhodlaná vytrvať. Pedikúra je boj, ale stojí to zato.

autor
8. júl 2026
@lenuskan

Ja som to ovládala silou vôle. Každá ďalšia pedikúra je skúška sily tvojho ducha, či vydržíš a nepohnes sa, nezasmejes sa, ostaneš nehybne, pevná a odhodlaná vytrvať. Pedikúra je boj, ale stojí to zato.

@lenuskan nechcem sa jej vzdať, len zatiaľ každá je ozaj pre mňa boj. A teda nie len pre mňa 🤦🏻‍♀️😂 snažím sa nepohnut sa, aj si držať nohu ale vždy keď sa dotkne časti medzi prstami a pätou, tak mi tá noha šklbne

lenuskan
8. júl 2026
@anonym_autor

@lenuskan nechcem sa jej vzdať, len zatiaľ každá je ozaj pre mňa boj. A teda nie len pre mňa 🤦🏻‍♀️😂 snažím sa nepohnut sa, aj si držať nohu ale vždy keď sa dotkne časti medzi prstami a pätou, tak mi tá noha šklbne

Fakt neviem a počkáme si na odporúčania dievčat

motylik2559
8. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ja som tiez stekliva na pedikure, ale nastastie pedikerka bud uz asi vie ako na mna, alebo si po par miknutiach nohou a zarehotania noha zvykne😂 Tie prve dotyky, co je len chvilka a potom uz dobre. Ale mne asi aj pomaha to, ze sa vzdy rychlo zakecame, a teda sa sustredim na to,ze nieco rozpravam alebo co rozprava ona, ulahcuje mi to, nieco ako odvedenie pozornosti🤷‍♀️😄

anonym_51aed4
8. júl 2026

Jezis, ja preto ani na pedikuru nechodim. Som strasne hakliva na nohy, mne vzdycky cuka celym telom, ked sa ma niekto cudzi dotyka noh. Potom mi je trapne. Ony su na to asi zvyknute, ale aj tak... rada si precitam nejake tipy, ako s tym bojovat.

simca06022011
8. júl 2026

ja som teda stekliva, ale teda na pedikure nie.. daako to tam na mna nefunguje, nezvykne ma steklit tymi "pilnikmi" vobec :DDD

anonym_028e1d
8. júl 2026

bola som na pedi len raz,sama pedikérka mi povedala,aby som si chytila nohu tesne pod kolenom