icon

Ako sa zbaviť veľmi mastných vlasov?

17. apr 2024

Ahojte, baby ja si večer umyjem vlasy a ráno vstanem a mastné. Ja už neviem čo mám robiť. Používam head & shoulders mentolovy na odporúčanie kadernícky už druhý mesiac a nič. Vlasy si nefarbim, nemám šediny a svoju farbu mám peknú tmavú blond takže farbiť nechcem. Poradíte prípadne nejaký babsky recept? Ďakujem veľmi pekne.

Strana
z2
simca06022011
17. apr 2024

@la_dolce_vita a ja pouzivam bylinny a prave musim k tomu davat ine sampony, lebo mne to strasne vysusuje vlasy :D

nikpa
17. apr 2024

Mne ako tak pomohola zelená Schauma 7 bylín na normálne až mastné vlasy. Akože zmývam sa stále často ale aspoň tych 24hod. to vydrží

jablkovastrudla
17. apr 2024

Ja mam tiez mastne vlasy, uz od puberty a mohla som vyskusat vsetko mozne aj tak su na druhy den mastne-jedine cez tehotenstvo boli super ze som si ich 3 dni nemusela umyt. Po zihlavovom sampone mam take hnustne vlasy ze si ich davam dokopy tyzdne. Vyskusala som sampony od kadernicky, sampony z kadernickych potrieb ( nepredavaju sa bezne v obchode) a na druhy den su vzdy mastne. Skusala som aj neumyvat si vlasy par dni-vzdy za par rokov ma to chyti a proste ziadne zmena.
Tiez radim umyvam si ich rano , vydrzia cely den na druhy den suchy sampon.

vanilkovazmrzka
17. apr 2024

Vymenit kadernicku… treba sa pozriet v akom stave je pokozka.

isis234
17. apr 2024

Kaderníčka mi povedala, že šampony treba striedať. Veľmi dávno, keď som sa musela zmývať každý druhý deň, som 4x použila zo šamponu De Miclen brezový. Môže byť i zelený alebo žltý-vajíčkový (ten pomohol šefke s blond vlasmi) . Teraz používam z ORIFLAMe DUOLOGI ( býva akcia) a vlasy mi stačí ozmývať za 5 dní

marcellka32
17. apr 2024

Kura s rozmarinovym olejom od modrá púpava...najprv bude pokožka svrbiet po nanesení, účinkuje vtedy...šampón kľudne detský mixa, vyfenovat dosucha, suchý šampón nepoužívam škodí to pokožke

luccija
17. apr 2024

@jablkovastrudla ja si myslím, že to je typ vlasov mám ich také od puberty aj mama, mastné vlasy, mastná pleť aspoň, že na pleti sa neskôr robia vrásky jediné pozitívum🙂a vyskúšala som šampóny aj za 20 eur aj obyčajný dixi žihľava, klorane, Ducrey ten bol asi najlepsi.A mám melír vtedy to je lepsie

barborachors
17. apr 2024

Najhorsi sampon mas. Okamžite nech letí do kosa a kup si poriadny sampon. A vlasy nemacaj v horúcej vode ale s vlažnejšou. Pory pokožky hlavy sa tak otvoria menej a menej bude stimulovaná. Cim viac drieťs kozu hlavy tym viac spúšťaš mazove žľazy na pokožke hlavy.

guudy
17. apr 2024

@salamistka ja mam mastne aj po suchom sampone, vydrzia den 🙂

mimikarol
17. apr 2024

Mne jediný šampón po ktorom mi vydržia vlasy v pohode 24 hodín je Dixi. Najlepšie zihlavovy. Akonáhle si dám aj balzam alebo kondicionér na druhý deň moje vlasy vyzerajú ako by som si ich týždeň neumyla

guudy
17. apr 2024

Inak baby, ja mam velmi huste a jemne vlasy. Takze ked pouzivam sampon na mastne vlasy, tak z nich mam gucu na hlave. Vacsina kondicionerov mi vlasy masti…takze u mna je to este aj o kompromise najst vobec vhodny sampon, po ktorom som schopna si rozcesat vlasy😬
Nestazujem sa, len konstatujem 🙂

loolaa
17. apr 2024

Vybwraj šampón bez sls/sles, parabenov, silikónov a uvidíš zmenu.

isis234
17. apr 2024

@guudy skús použiť šampon na normálne vlasy a raz do týždňa masku na vlasy,, krém. Mám tiež jemné ale kondicionér nepoužívam

guudy
17. apr 2024

@isis234 vdaka, mam sampony, po ktorych si rozcesem vlasy, len som konstatovala, ze to nie je take jednoduche s vyberom. Napr spominany zihlavovy a niektore dalsie 🙂

salamistka
17. apr 2024

@guudy ja si ho dávam na vlasy v predstihu, priamo na mastné už nepomáhajú

guudy
17. apr 2024

@salamistka hej, tiez tak 🙂. Prida mi to tak 3/4 dna

patusss
17. apr 2024

Ja som až v tehotenstve pochopila, že môj problèm je hormonálny. Predtým som si mohla umývať aj každý deň, potom mi stačilo každý tretí/štvrtý. A veľký rozdiel je aj farbenie vlasov, to vysušuje.

isis234
17. apr 2024

@guudy ano, záleží na výrobcu šamponu..aké pridané látky obsahuje

Strana
z2