Ako si bezpečne odfarbiť vlasy na blond?
Mam hnede vlasy a chcela by som plave nlond.. ako nato? Ku kadernicke nemam cas ist kedze mam male babatko.. staci odfarbivat a davat plavu farbu a fialovy sampon?
Nie nestačí..
Na odfarbovanie treba aby to robil iný človek. Sama si to nikdy neurobíš tak aby ti nezostali fľaky, aby to bolo pekné rovnomerne odfarbené.
Ďalšia vec: aké produkty chceš použiť ? Z drogérie ? To ti tak zničí vlasy že budú vyzerať ako úplná slama + nepodarí sa ti to s nimi tak ako by si si prestavovala
Ďalšia vec: vlas sa po odfarbení nefarbí ale tónuje, sice to vyzerá ako ten istý proces ale nie je
Fialový šampón nestačí pri starostlivosti o odfarbované vlasy. Tým odfarbením zničia vnútorné väzby, zoberieš extra veľa proteínu vlasom takže ich musíš poriadne a hlavne kvalitné vyživovať. Fialový šampón je len tá posledná bodka v starostlivosti o blond
Odpoveď: nijako 😀
Uf, to by som veru neriskovala. Ja som mala asi 13, ked som si zacala farbit vlasy na havraniu ciernu (povodne som spinavy blond), za cca rok som uz nechcela, tak som si to skusila sama pomocou odfarbovacu a sestry…dodnes sa na to rehoceme 😂😂😂😂😂 ten vysledok bol hrozny. Bola som ako tiger 🤣
Kadernicka mi musela vlasy takmet po pas skratit po ramena a farbu mi stahovala postupne…
Dnes mam blond melir (mala som aj farbu) a oblond vlasy, aby neboli ako slama sa treba sakra starat. Fialovy sampon pouzivam max raz za tyzden

Neodporúčam to robiť doma