icon

Ako si neumývať každý deň vlasy?

darinaslay
6. dec 2022

Jeden den bez umytia su strasne mastne.. nemate nejake typy prosim vass?

Strana
z2
kornelies
7. dec 2022

@darinaslay Rada trichologicky...umyvat tak casto ako je potrebne. Pouzivat masky, balzamy, ak ma zena na dlhe vlasy, ale urcite nie na pokozku. Vyskusaj ichtyolovy alebo sirovy sampon. Kura trva cca 4-6 tyzdnov, potom 1x tyzdenne. Zredukuje mastenie, bude stacit umyvat 3x tyzdenne. Ja by som prirovnala mastne vlasy ku akne na tvari. To naozaj budete niektore damy radit, aby si tvar necistila kazdy den a bude sa mastit menej? Absolutna hlupost, nie je nic nechutnejsie ako mastne vlasy. Ja som za svoj zivot vyskusala vsetky mozne sampony, najlepsie su tie najjednoduchsie (zihlava, breza). Ostatne stoja za fajku mocky a to som mala profesionalne sampony.

gabika0825
15. dec 2022

@terry658 ale ja nehovorím o tej metóde, ja píšem že keď si často umývate vlasy tak to pokožku vysušuje, ako nie je zdrave si umývať každý deň vlasy. A čím viac sa umýva tým viac sú mastné to je hádam logické 😀ja nepíšem že si nemá umývať vlasy šamponom.

terry658
15. dec 2022

@gabika0825 túto teóriu má aj moja svokra. Skúšala som ju ako prvú. No u mňa nezabrala. Potom som skúšala všetko ostatné, čo som menovala. Nič nepomohlo. Kaderníčka vravela, že je to prosto hormonálne a nič sa s tým nedá robiť.

Strana
z2