icon

Ako si upraviť nechty?

14. feb 2026

Donedavna som si davala robit gelove nechty. Teraz mam svoje. Nikdy som nemala dobry kvalitu nechtov. Velni sa mi lamu a krd si ich lakujen,je to este horsie. Chcela by som nosit upravene nechty. Aka je este moznost okrem gelovych nechtov?

anonym_7f8d32
14. feb 2026

A spevnujuce laky na nechty?mne to kedysi dávno pomohlo
Plus vitamíny

biba_18
14. feb 2026

mne nepomáha nič 🤷‍♀️ takže pokiaľ nemám gel lak, mám ich také ako ich mám, no…

maddie1711
14. feb 2026

Mne pomáhalo pravidelne skracovanie nechtov a laky na spevnenie. Tiež som mala kedysi tenučké lamave nechty a teraz mám svoje fajne tvrdé.

kiki68
14. feb 2026

Za mna kratke nechty a spevnujuci lak. Podla mna je to najkrajsie, co moze byt. Este potom take ako bordova v lete na to, gelove a akrylatove iba oslabuju necht po dlhsom case. To lozko je tam velmi namahane, cize to bude trvat, nez budes mat svoje take k svetu

autor
14. feb 2026
@kiki68

Za mna kratke nechty a spevnujuci lak. Podla mna je to najkrajsie, co moze byt. Este potom take ako bordova v lete na to, gelove a akrylatove iba oslabuju necht po dlhsom case. To lozko je tam velmi namahane, cize to bude trvat, nez budes mat svoje take k svetu

@kiki68 Nikdy som nemala svoje nechty pevne. Odjakziva sa mi lamali aj priecne. Brala som vitaminy,davala si laky na spevnenie. Skusala som aj roky nelakovat. Nic nepomaha. Preto som si dala gelove,aby som mala aspon chvilu pekne,upravene nechty. Gelove nechty som nosila kratke a jemne farby ziadne vyzyvave extremy. Musim sa zmierit s tym,ze ja vyrasteny necht nebudem mat.

moony99
14. feb 2026
@anonym_autor

@kiki68 Nikdy som nemala svoje nechty pevne. Odjakziva sa mi lamali aj priecne. Brala som vitaminy,davala si laky na spevnenie. Skusala som aj roky nelakovat. Nic nepomaha. Preto som si dala gelove,aby som mala aspon chvilu pekne,upravene nechty. Gelove nechty som nosila kratke a jemne farby ziadne vyzyvave extremy. Musim sa zmierit s tym,ze ja vyrasteny necht nebudem mat.

@anonym_autor presne tak aj ja, všetko možné som skúsila a nakoniec som to vzdala nič nepomohlo, dávam si opäť gélové, francuzsku alebo ombré.

chlebikova
14. feb 2026

@anonym_autor hmm, a nepouzivas nejake chemikalie casto? Aj namacanie ruk pocas umyvania riadu, upratovanie, ...? Mne vzdy vsetci radili len to okolo toho upratovania, hydratacia aj zvonku aj zvnutra, nejaky biotin.
Uprimne si myslim, ze nechty su asi tak malo ovplyvnitelne ako vlasy. Bud ti je dane alebo nie a mozes sa aj poskladat. 😕