icon

Ako si urobiť dlhotrvajúce nechty doma?

macik34
Dnes o 06:52

Ahojte. Chodim na gelove nechty nechtarke. Uz by som si najradšej robila nechty sama. Poradte prosim, idealne z vlastnej skúsenosti nieco rychle. Cim menej krokov, tym lepsie
Staci mi nalakovany necht, ktorý vydrží aspon 2 tyzdne. Klasické laky nie.

anonym_e413cf
Dnes o 06:59

Tu sa pripnem. Ja som mala aj taku mini sadu na robenie nechtov gel laku doma ale to tiez nevydrzalo. Max tyzden.

biba_18
Dnes o 07:20

sú také jednokrokové gel laky... napr. claresa ... tu ich je viac https://www.aspira.sk/podkladove-gel-laky-cover
takže dáš toto - a na to ešte vrchný priesvitný topcoat ...

anonym_1859fa
Dnes o 07:30
@biba_18

sú také jednokrokové gel laky... napr. claresa ... tu ich je viac https://www.aspira.sk/podkladove-gel-laky-cover
takže dáš toto - a na to ešte vrchný priesvitný topcoat ...

@biba_18 mne toto nikdy nevydržalo na nechtoch , stále sa mi to celé odlúpalo... máte to vyskúšané? neviete poradiť kde robím chybu? je tam potrebný nejaký podklad?

biba_18
Dnes o 07:36

@anonym_1859fa necht musí byť očistený a odmastený. áno, ja to používam a mne to drží. používam aj primer, ale ten používam pod všetky gel laky ...

guudy
Dnes o 07:40

Ja pouzivam Opi, radu Infinite Shine. Vydrzi mi 2 t.

anonym_6d1b1d
Dnes o 08:07

@macik34 samotný gél lak mi moc dobre na nechtoch nedržal. Moje vlastné sú dosť tenké, krehké.
Takže ja mám roky odskúšané: dobre vyčistený a jemne prebrúsený necht, nail prep, primer, tenká vrstva stavebného gélu, vytvrdiť, vyčistiť cleanom. Opäť jemne prebrúsiť nerovnosti, vyčistiť, naniesť gel lak, nechať vytvrdiť, vyčistiť. Ak je gel lak bez finálneho top coat, tak ešte nanesiem finálnu vrstvu top coat laku, vytvrdiť, vyčistiť -zotrieť cleanom.
Používam Semilac.

macik34
autor
Dnes o 08:25

Tie nalepky niekto skusal?

renesance80
Dnes o 08:28

@macik34 osobne mam rada polygel

titla
Dnes o 08:38

Robim si gel lak doma, ale vydrzi to tak tyzden, potom sa zacina odlupovat. Avsak stale som vo faze, ze sa to ucim, prve pokusy nedrzali ani 48 hodin...

macik34
autor
Dnes o 08:39
@guudy

Ja pouzivam Opi, radu Infinite Shine. Vydrzi mi 2 t.

@guudy aj spevnia trochu nechty?

zara1357
Dnes o 08:44

@macik34 ak si žena, ktorá si nedáva pri upratovaní/varení rukavice, tak žiaden klasický lak, ani gél lak ti nevydrží viac ako 7 dní. A to nedám dopustiť na mavala značku, pri nej mne ( práca na záhrade, domácnosť) vydrží manikúra tých 6 dní

macik34
autor
Dnes o 09:01
@zara1357

@macik34 ak si žena, ktorá si nedáva pri upratovaní/varení rukavice, tak žiaden klasický lak, ani gél lak ti nevydrží viac ako 7 dní. A to nedám dopustiť na mavala značku, pri nej mne ( práca na záhrade, domácnosť) vydrží manikúra tých 6 dní

@zara1357 nemusi byt gellak. Moze byt aj nieco s lampou nenarocne... Moc sa v tom nevyznam