Ako si vybrať vhodný intímny umývací gél?
Baby poraďte dobrý intímny umývaci gél. Som tam dole dosť citlivá a mám pocit že zo všetkého má svrbí. Ďakujem
Uplne najlepsia je len cista tepla voda. Ak mas sklon k mykozam tak nieco co upravuje pH alebo s cajovnikovym olejom, ale to az v pripade, ze pridu tazkosti.
Snuggs najlepší je s cotichou ale aj snuggs zelený čaj je fajn. Nájdeš ich aj v dm drogérii 😊
Saforelle z lekarne ale ozaj len vynimocne.. ako pisu baby cista tepla voda je uplne postacujuca. Skor sa zameraj na spodnu bielizen v com peries na akej teplote ci pouzivas avivaz z akeho materialu na akom programe ci zehlis alebo nie..toto je najvacsi problem
Používam preventívne len detské mydlo na základe konzultácie s gynekológom,,,Do prania pridám hlavne na spodné prádlo Sanytol do prania, samozrejme pranie na min. 40 °C teplote. Každodenná hygiena, obmedziť stres ak sa dá, lactobacily z lekárne,,,
Ja používam len gely s čajovníkovým olejom od vtedy čo som mala dlhodobý problém so svrbením.
Ja lactacyd…a ked mam nejaky problem nedam dopustit na jedlu sodu..normalne nasypes do ruky vmasirujes a oplachnes…a ak je horsie tak rosalgin vyplachy
Výplach rosalginom. A je po probléme. Žiadne svrbenie..ani nič podobné nemám 13r. Raz za čas urobím výplach.

Odporúčam čistú vodu