icon

Ako si vybrať vhodný intímny umývací gél?

7. jan 2025

Baby poraďte dobrý intímny umývaci gél. Som tam dole dosť citlivá a mám pocit že zo všetkého má svrbí. Ďakujem

patka06
7. jan 2025

Odporúčam čistú vodu

viestta
7. jan 2025

Uplne najlepsia je len cista tepla voda. Ak mas sklon k mykozam tak nieco co upravuje pH alebo s cajovnikovym olejom, ale to az v pripade, ze pridu tazkosti.

nynia
7. jan 2025

Mne najviac vyhovuje uriage

chicca555
7. jan 2025

znacka Snuggs s cotichou

anonym42
7. jan 2025

Snuggs najlepší je s cotichou ale aj snuggs zelený čaj je fajn. Nájdeš ich aj v dm drogérii 😊

saxana000
7. jan 2025

Saforelle z lekarne ale ozaj len vynimocne.. ako pisu baby cista tepla voda je uplne postacujuca. Skor sa zameraj na spodnu bielizen v com peries na akej teplote ci pouzivas avivaz z akeho materialu na akom programe ci zehlis alebo nie..toto je najvacsi problem

macka1901
7. jan 2025

Používam preventívne len detské mydlo na základe konzultácie s gynekológom,,,Do prania pridám hlavne na spodné prádlo Sanytol do prania, samozrejme pranie na min. 40 °C teplote. Každodenná hygiena, obmedziť stres ak sa dá, lactobacily z lekárne,,,

motherofflower
7. jan 2025

My na doporučenie kožnej dr Avene Xeracalm relipidačný umývací olej.

nesana
8. jan 2025

Ja používam len gely s čajovníkovým olejom od vtedy čo som mala dlhodobý problém so svrbením.

berinkaj
10. jan 2025

Ja lactacyd…a ked mam nejaky problem nedam dopustit na jedlu sodu..normalne nasypes do ruky vmasirujes a oplachnes…a ak je horsie tak rosalgin vyplachy

lauricka
10. jan 2025

Mne celkom pomohli produkty Beliema. Majú gél, masť, tablety ..

betaxa
10. jan 2025

Ginexid pena

paty277
10. jan 2025

@berinkaj Nepáli tá soda?

netoppierka
11. jan 2025

Výplach rosalginom. A je po probléme. Žiadne svrbenie..ani nič podobné nemám 13r. Raz za čas urobím výplach.

jani18
12. jan 2025

Intimny gel z tiande je top aj na rôzne problémy