Ako spevniť ochabnutú tvár po chudnutí?
Dobrý večer .schudla som15 kg a všímam si ,ako mi ochabuje tvár,ešte asi 15 pôjde dole,takže to bude horšie.co s tou tvárou robiť?
@anonym_autor face yoga, sice neurobí zázraky ale určite pomôže.
@a0 ja som videla ženu, u ktorej face yoga spravila skoro až zázrak. Vyzerala hádam o 15r mladšie. Len žiaľ to nie je také jednoduché ako by si niekto myslel, tiež som to skúšala ale nemám trpezlivosť.
@a0 ja som videla ženu, u ktorej face yoga spravila skoro až zázrak. Vyzerala hádam o 15r mladšie. Len žiaľ to nie je také jednoduché ako by si niekto myslel, tiež som to skúšala ale nemám trpezlivosť.
@anonym_29508d 😅 keď je niekto konzistentný a fakt tomu venuje čas, tak áno, zázraky sa udejú. Lenže to je tak 1% z nás. Ja tiež párkrát do týždňa prebehnem tvár guasha kameňom ale je to malo. Chcelo by to každý deň.
@anonym_29508d 😅 keď je niekto konzistentný a fakt tomu venuje čas, tak áno, zázraky sa udejú. Lenže to je tak 1% z nás. Ja tiež párkrát do týždňa prebehnem tvár guasha kameňom ale je to malo. Chcelo by to každý deň.
@a0 ja som na to šla ako klasicky začiatočník. Plná očakávaní a predstav, žiadna realita 😅 ale teda chce to čas a kopec námahy a hlavne pevnej vôle. Chcela som s tým začať ešte pred 30tkou, avšak neviem či môj aktuálny stav môžem už považovať za ,,začiatok" 😅
ochabnuta plet je ochabnuta koza a tam ti nic okrem chirurgie nepomoze .. ani joga = preco vsetky zeny potom pouzivaju filtre? alebo tajne botoch a vyplne ... nehovoriac o tom,ze si s nou narobis akurat tak vrasky ak nevies presne pohyby ... este je sanca ak si mlada a mas dobru elasticidu vela vela hydratovat ... a ako tak ju priviest k zivotu ...
velmi zalezi aj od veku a ako dlho si bola obezna.. ale ak dlho a mas uz po 40, tak by som este pockala a ked budes mat svoj ciel isla pod noz, zatial mozes masirovat, cvicit, prekrvovat, kremovat a ozarovat..
@anonym_autor zákrok a výplne. Nič iné nepomôže
@anonym_autor facelift. nic ine. ziadna tvarova joga. ak je koza ochabnuta, ziadna joga tomu nepomoze, staci sa trochu zamysliet. to nie je tuk, ze to trenovanim premenis na sval, to je koza, ta sa trenovanim nezcvkne. tvarova joga je fajn ako prevencia v nizsom veku, na ochabnutu kozu to nepomoze. staci ci vygooglit simonu, najznamejsiu cesku "trenerku" tvarovej jogy, vo videach a na fotkach sa prezentuje s tvarou ako 20 rocna a v komentoch jej nie jedna zena pisala, ze v realite, ked ju stretli, tak ta jej tvar zdaleka nevyzera ako na fotkach a videach. tam totiz pouziva filtre.

@anonym_autor face yoga, sice neurobí zázraky ale určite pomôže.