Zdravím všetkých 🙂 Mam menší problém, hoci pre mňa je to veľmi frustrujúce,uvedomujem si že pre niekoho to môže byť zbytočná téma, nakoľko " sú aj horšie veci v živote" . Mám 50 rokov, som ešte stále v prechode a ako tisíc žien som riešila kilá navyše 🙂 . Horko-ťažko sa mi podarilo dostať na váhu pri ktorej sa cítim spokojná, myslím tým nie dokonalú postavu ale ten balans ,keď sa cítim vnútorné vyrovnaná a nie stale podráždená od hladu a obmedzovania 🙂 No a tu prisiel problém z ochabnutou pokožkou po chudnuti. Nejde to spevniť ziadnym cvičením, žiadnymi " zázračnými kremikami" žiadne masáže. V podstate mi to až tak neprekáža napríklad na bruch- som rada že už tak netrci 🙂 Ale keďže som mala dvojitú bradu, po schudnutie mám tam pokožku navyše a doslova ma privádza do šialenstvo, mám až depresie ☹ až tak že niekedy aj ľutujem že som prešla na " zdravú stravu" a schudla. Pomotala som sa na nete a Jedine účinné riešenie plastika. Veľmi nerada by som podstúpila taký zákrok,strašne sa bojím ☹ a som s toho nešťastná a frustrovana. Všade sa píše ake dôležité je zdravo sa stravovať ,cvičiť strážiť si váhu, neoponujem , ale čo mám robiť s tou visiacou pokožkou po 50
☹ Možno niektorá z Vás má podobný problém a vie mi poradiť ako sa s tým vysporiadať. Možno som len ešte nenašla ten účinný krém alebo nejakú inú procedúru okrem plastiky. Ďakujem a pekný deň prajem
@ondrejovn Sama si si odpovedala. Jediný spôsob je plastika.
Naozaj si ušetri čas a nehľadaj na to žiadne kremiky. Neexistujú.
A gratulujem k zmene životného štýlu, určite v tom vytrvaj 🤞