icon

Ako spevniť pokožku po výraznom schudnutí?

Dnes o 10:36

Idem si po radu. Mám 42 rokov, za posledný polrok som výraznejšie schudla (zo zdravotných dôvodov v dôsledku užívania liekov - nie mojim vlastným tempom) a koža na bruchu a rukách (od lakťa vyššie) mi začala ovísať. Nie je to len koža sama o sebe, je tam ešte aj tuk, ale chcela by som s tým niečo spraviť. Máte niektorá skúsenosť s nejakými prípravkami, alebo niečím, čo na to pomáha? Viem, že kedysi bývali krémy, ktoré aspoň mierne pomáhali, ale už som strávila v drogérii večnosť a nenašla som nič také. Viem, že by malo pomáhať aj cvičenie, ale problém je, že kvôli zdravotným problémom nemôžem cvičiť veľmi intenzívne a len také menej intenzívnejšie cvičenie neviem či pomáha. Druhý problém je, že na nete som našla niekoľko sérií cvikov, ktoré sú presne na to, súčasne som našla niektoré z nich pod hlavičkou "toto necvičte, budete mať ruky ako zápasník". Takže aj v tomto som zmätená, nechcem svalnaté ruky, len niečo, čo pomôže tej koži sa stiahnuť. Budem vďačná za každú radu.

anonym_f97017
Dnes o 12:35

Toto je povera, ze ked budes cvicit, budes svalnata. Clovek sa musi poriadne nadriet a davat pozor na stravu pre trosku svalov. A aj ta troska svalov zmizne hned, ako zase prestanes cvicit.

anonym_dd329d
Dnes o 12:44

Vraj mikroihlickovanie pomáha

mandzula
Dnes o 12:48

Neboj sa cvicenia, urcite nebudes mat ruky ako zapasnik, to chce inu drinu a poriadnu stravu. Urcite ti to ciastocne pomoze, ale zazraky necakaj. A urcite nie od kremov, to je totalna blbost. Roztiahnutu kozu uz spat nestiahnes, mozes ju ciastocne "vyplnit" svalom. Alebo potom chirurgicke riesenie a odfiknut.

anonym_8bea9e
Dnes o 13:56

Ak nebudes sypat, nemas sancu mat ako zena ruky ako zapasnik. Krem na spevnenie je odzub, to by sme mali vsetky kozu jak delfin.

lindusss2016
Dnes o 14:13

Fuha, tak toto je asi najtrapnejsia vyhovorka, prečo necvicit 🙈 sorry, ale takto to vidim... Musela by di cvicit velmi intenzivne a s vysokymi vahami, k tomu naozaj obrovsky prijem najma bielkovin, aby si mala nejak extra svalnate ruky. Myslim si, ze tohto sa naozaj obavat nemusis a koza ti pri tom spevnie.

anonym_d63ac2
Dnes o 16:39

Neviem preco si zeny myslia, ze ked 10x dvihnu cinky, budu mat ruky ako rambo 🙂 ja cvicim par rokov a take ruky nemam.. žiadne krémy nepomahaju, len cas, silovy trening, hydratacia zvnutra, niekedy len operacia