Ako spevniť pokožku po výraznom schudnutí?
Idem si po radu. Mám 42 rokov, za posledný polrok som výraznejšie schudla (zo zdravotných dôvodov v dôsledku užívania liekov - nie mojim vlastným tempom) a koža na bruchu a rukách (od lakťa vyššie) mi začala ovísať. Nie je to len koža sama o sebe, je tam ešte aj tuk, ale chcela by som s tým niečo spraviť. Máte niektorá skúsenosť s nejakými prípravkami, alebo niečím, čo na to pomáha? Viem, že kedysi bývali krémy, ktoré aspoň mierne pomáhali, ale už som strávila v drogérii večnosť a nenašla som nič také. Viem, že by malo pomáhať aj cvičenie, ale problém je, že kvôli zdravotným problémom nemôžem cvičiť veľmi intenzívne a len také menej intenzívnejšie cvičenie neviem či pomáha. Druhý problém je, že na nete som našla niekoľko sérií cvikov, ktoré sú presne na to, súčasne som našla niektoré z nich pod hlavičkou "toto necvičte, budete mať ruky ako zápasník". Takže aj v tomto som zmätená, nechcem svalnaté ruky, len niečo, čo pomôže tej koži sa stiahnuť. Budem vďačná za každú radu.
Vraj mikroihlickovanie pomáha
Neboj sa cvicenia, urcite nebudes mat ruky ako zapasnik, to chce inu drinu a poriadnu stravu. Urcite ti to ciastocne pomoze, ale zazraky necakaj. A urcite nie od kremov, to je totalna blbost. Roztiahnutu kozu uz spat nestiahnes, mozes ju ciastocne "vyplnit" svalom. Alebo potom chirurgicke riesenie a odfiknut.
Ak nebudes sypat, nemas sancu mat ako zena ruky ako zapasnik. Krem na spevnenie je odzub, to by sme mali vsetky kozu jak delfin.
Fuha, tak toto je asi najtrapnejsia vyhovorka, prečo necvicit 🙈 sorry, ale takto to vidim... Musela by di cvicit velmi intenzivne a s vysokymi vahami, k tomu naozaj obrovsky prijem najma bielkovin, aby si mala nejak extra svalnate ruky. Myslim si, ze tohto sa naozaj obavat nemusis a koza ti pri tom spevnie.
Neviem preco si zeny myslia, ze ked 10x dvihnu cinky, budu mat ruky ako rambo 🙂 ja cvicim par rokov a take ruky nemam.. žiadne krémy nepomahaju, len cas, silovy trening, hydratacia zvnutra, niekedy len operacia

Toto je povera, ze ked budes cvicit, budes svalnata. Clovek sa musi poriadne nadriet a davat pozor na stravu pre trosku svalov. A aj ta troska svalov zmizne hned, ako zase prestanes cvicit.