Ako správne aplikovať a udržiavať cukrový nástrek?
Ahojte baby keď ste si dávali cukrový nastrek tak ste sa osprchovali po koľkých hodinách od nastreku? A potom keď ste zmyslí tu farbu už vám to nefarbilo?
@parvinka0001 mne sa kázala osprchovať po šiestich hodinách a na druhý deň ste bola ešte tmavšia ci
@miska7754 my sme šli okolo šiestej .a o 5 budík že to nevadí .v sobotu na svadbeb krásna farba bola
Ja sama praktizujem nástrek na ženách není sa čoho obávat je to ale 50 na 50 lebo musis dodoržat urcite veci pred nastrekom 🙂
@anettttrofimenko vedela by si prosim rozvinut, co treba dodrzat? Plus ako dlho vydrzi?
Striekala má vo štvrtok poobede .sprcha bola v piatok ráno ..jasné že trochu zafarbilo ale nič strašné čo by sa nedalo vyprať
@parvinka0001 Dobrý deň, prosím vás nezapáchal ten nastrek? Ja som bola na nastreku najprv to bola pekná vôňa, no po 3,4 hodinách to bol zápach samoopalovaku. Po prvej sprche som myslela ze to nebude cítiť, ale stále to citim😮💨. Poraďte co stým.
@parvinka0001 Dobrý deň, prosím vás nezapáchal ten nastrek? Ja som bola na nastreku najprv to bola pekná vôňa, no po 3,4 hodinách to bol zápach samoopalovaku. Po prvej sprche som myslela ze to nebude cítiť, ale stále to citim😮💨. Poraďte co stým.
@queen_amalia no žiaľ to bude tak voňať ale mne to nevadilo
@queen_amalia no žiaľ to bude tak voňať ale mne to nevadilo
@parvinka0001 a ešte otázočka ked ste sa napríklad spotila tak nebol to silný zápach? Ja sa bojím aby to okolie necitilo.
@parvinka0001 a ešte otázočka ked ste sa napríklad spotila tak nebol to silný zápach? Ja sa bojím aby to okolie necitilo.
@queen_amalia nie vôbec . Ja som si to dávala na svadbu a všetko v poriadku
@queen_amalia nie vôbec . Ja som si to dávala na svadbu a všetko v poriadku
@parvinka0001 ďakujem pekne za odpoveď.😊🫶

Striekala má vo štvrtok poobede .sprcha bola v piatok ráno ..jasné že trochu zafarbilo ale nič strašné čo by sa nedalo vyprať