icon

Ako správne používať Lumeu na epiláciu bikín?

23. júl 2025

Ahojte, kúpila som si Lumeu, včera som sa prvýkrát skúšala vyblikať. Viete mi prosím povedať, za ako dlho by som mala vidieť rozdiel, po koľkých ošetreniach? Na bikiny som použila nádstavec na tvár, robíte to niekto takto? Skúsila som preto, lebo je menší, ale neviem či to zaberie, tým že je na tvár a bikiny sú omnoho tvrdšie chĺpky. Ďakujem za všetky recenzie 🙂

oceanahory
23. júl 2025

@anonym_autor Je to individualne...ja som mala chlpy aj dlho po pouzivani v oblasti bikin, dokonca som sa musela aj doholit na niektorych miestach, kde mi stale rastli. Pre mna bola Lumea neefektivna, trvalo strasne dlho kym som sa vsade poblikala a nikdy som nemala uplne hladku kozu 🤷. Niektore zeny si ju ale chvalia. Moje ochlpenia vsak rastie rychlostou blesku, takze je to asi aj tym 😅...

poisonblu
23. júl 2025

ja pouzivam Lumeu hlavne na nohy a tam vidno, ze chlpky uz nie su huste, mam uz len take mapy chlpkov...na bikini to moc nepouzivam, tam ma to boli

marth16
23. júl 2025

@anonym_autor mne v oblasti bikín bolo vidieť rozdiel už po dvoch použitiach. Zatiaľ som sa tam od začiatku leta neholila, akurát pinzetou vytrhla pár chĺpkov čo ostalo. U mňa napr nefunguje na podpazušie. Tam môžem blikať koľko chcem a bez efektu

poisonblu
23. júl 2025
@marth16

@anonym_autor mne v oblasti bikín bolo vidieť rozdiel už po dvoch použitiach. Zatiaľ som sa tam od začiatku leta neholila, akurát pinzetou vytrhla pár chĺpkov čo ostalo. U mňa napr nefunguje na podpazušie. Tam môžem blikať koľko chcem a bez efektu

@marth16 no skusim ja este raz tie bikini...mam 4 soboty do dovolenky...mozem to aj kazdy tyzden pouzit a necakat na 2 tyzdne?

marth16
23. júl 2025
@poisonblu

@marth16 no skusim ja este raz tie bikini...mam 4 soboty do dovolenky...mozem to aj kazdy tyzden pouzit a necakat na 2 tyzdne?

@poisonblu tak to neviem, ja by som to asi neriskovala a aspoň týždeň dala pauzu medzi jednotlivými "blikačkami". Ja som si to robila čo 2 týždne ako je napísané v návode

autor
24. júl 2025

juuuj, mne snáď fungovať bude, kúpila som si ho hlavne kvôli bikinám :/