icon

Ako správne tejpovať prsia pri dojčení?

canis_lupus
11. jún 2024

Ahojte, vyberám si šaty na svadbu (ako hosť) a chcela by som nejaké bez ramienok. Doteraz som nikdy veci bez ramienok nenosila, takže nemám na to podprsenku a ani nemám čas behať po obchodoch a skúšať. Chcela by som si moje vykojené D lajdáky zatejpovať, ale stále často kojím mladšieho 😃 Existuje nejaký spôsob, ako si tie prsia zatejpovať, aby som mala bradavky/dvorce free? 😂😂😂 Sorry za divnú otázku 😅

muchotrafka298
•
11. jún 2024

Podla mna nie, lebo co ja poznam sposob, tak to sa preliepa zdola hore a tym sa prso zdvihne cez bradavku, ktora je tiez prelepena a tym padom nepotrebujes podprsenku.

melanta
•
11. jún 2024

Nemusíš behať po obchodoch, zháňať a skúšať podprsenky bez ramienok, ktoré fungujú. Zbehni do Intimissimi. Tejpovaním to určite nevyriešiš, ak chceš mať bradavky voľné.

majlo1234
•
11. jún 2024

Mna napadlo tejpnut to krizom, okolo dvorcov, ale teda neviem ci to bude drzat ako chces

cookie29
•
11. jún 2024

@melanta v Intimissimi D?

julia_romeo
•
11. jún 2024

@cookie29 nie je D ako D. Ine D je 65D a ine D je 80D 🙂 D pre babiky v intimissimi maju 🙂

canis_lupus
autor
•
12. jún 2024

@melanta úprimne absolútne sa mi nechce do toho investovať, keďže bežne nenosím takéto oblečenie a ďalšie svadby nevidím v dohľadnej dobe (toto je prvá za posledných asi 20 rokov, na ktorú idem 😂). V krajnom prípade budem hľadať podporu, lebo som našla totožná instagrame a nedošlo mi to, alebo proste pôjdem bez a hotovo 😃 aj tak si určite chcem nájsť šaty s aspoň nejakými minimálnymi košíkmi