Ako ste spokojné s lamináciou obočia?
Ahoj.
Prosím tie, ktoré ste skúsili, ako ste boli spokojné?
Bola som viackrat a za mna spokojnost. Obocie upravene tak na 3-4 tyzdne, ja som si vzdy davala aj prifarbit, kedze moje vlastne je dost blede a super
@katka2505 obocie sa nesmie namočiť 24 hodín do vody a potrebné dodržať dĺžku pôsobenia podľa pevnosti chĺpkov a kučeravé nebude.
@katka2505 ja som bola na laminácii 2x, vždy u inej baby, najprv v jednom salóne kde mi pani odpálila obočie a ešte som ho mala aj popálené, doteraz mi na jednej časti kde to bolo popalene nerastie, ešte keď som tam bola tak mi ospevovala aké kvalitne produkty ona používa že iné salóny to robia nejakými pochybnými sadami, strašne sa vychvalovala a keď mi spôsobila to čo mi spôsobila tak odmietala si čo len chybu priznať. A nehovoriac o tom že si vypýtala za tu lamináciu 55€ čo je dosť, išla som tam lebo nechcela som to za lacno presne kvôli tomu aby mi to neurobili niečim nekvalitným, čo by mohlo spôsobiť nejaký problém. Nuž a dopadla som takto. Po 2 rokoch som išla druhý krát, lebo som išla na dovolenku a chcela som mat obočie upravené, tak som sa vybrala do iného salónu kde som práve zaplatila iba okolo 25€ , no mal veľmi dobre hodnotenia ten salon aj recenzie čo sa týka laminacie hlavne,baba bola veľmi šikovná a urobila mi to krasne + ked som jej popisala moju skúsenosť s tou predošlou laminaciou, tak bola veľmi opatrná, stále sa ma pýtala či ma niečo nepali nestipe, či mi niečo nie je nepríjemne vyslovene, veľa mi vysvetlila aj ako laminacia funguje atd. Takze treba si overovať salóny a či na to majú tie baby vôbec školenie! A nie len sa spoliehať na to že veď pýta si takú cenu a vyzerá to v salóne pekne tak to bude určite profi.
Ja som bola len raz a samozrejme alergická reakcia na odnož amoniaku 😀 urobili sa mi z na obidvoch očiach zapúzdrené vlčie zrná 😀 už prešli dva roky a furt sa mi to do istej miery vracia 😀

@katka2505 ja som bola 2 x. Raz u jednej mladej kočky, ktorá stým zrejme nemala moc skúsenosti a dorobila mi obočie...dlho som ho dávala dokopy. Neskôr u druhej slečny a výsledok super🙂 určite si daj pozor ku komu pôjdeš