icon

Ako účinne zakryť prasknuté hormonálne akné?

26. mar 2024

Na nose mi prasklo velke cervene s bielou hlavickou (ako mala sosovica 😵‍💫) hormonalne akne. ☹️ Take to, ze mam kvoli nemu jednu uzlinu ako golfovu lopticku a boli ma polovica tvare. Kto zazil, vie, o com hovorim..
Nic som s nim nerobila, ale kedze nos je nos, bolo namahane a prasklo.
Prosim - ako ho zakryt? Nejake mini naplaste? Ako zrychlit hojenie? Natrela som si ialugen, ten mam doma, ale co este a nsjma - ako to zajtra zakryt?
Mavala som ho tak raz za 2-3 roky, naposledy pred 6 rokmi a byvalo vzdy na brade/sanke, to sa zakryt dalo a hlavne nepraskalo, ale tento nos, to je stratene. 🫣🤢 Doteraz sa dalo trochu skryt korektorom, ale uz to nepojde. Uz to korektor len zvyrazni.
Osvedcilo sa vam nieco? 🙏

gabika0825
26. mar 2024

Naplaste na noc alebo kľudne aj cez deň, na akné, kupujem v DM značka iroha, veľmi pomáhajú, dám si to večer na vyrazku keď sa mi vyhodi nejaká a ráno tam nič nemám iba trochu cervene, ale totálne to odpuchne pod tou náplasťou. Čiže odporúčam to

autor
27. mar 2024

@gabika0825 Dakujem hned pojdem rano kupit. Snad pomozu uz aj v tomto stadiu.

luciaruz
3. apr 2024

Velmi odporúčam náplasti na akné značky Acnemy. Kupis v dm. Obsahuju mikroihličky, ktoré vstrebávajú do vyrážky liecive látky. Cize neriesia iba povrch, ako vsetky ostatné nalepky podobného typu. Rovnake su znacky Acropass, korejska kozmetika. Ked uz je zlta hlavicka, tak spominane Iroha alebo korejska znacka COSRX. Za tie dam vsetky ruky do ohna. Ked uz sa vyrazka hoji a staci ju iba vysušiť, pouzivam salycilovy lieh z lekarne, dam na vatovu tycinku a iba lokalke na danu vyrážku, dva krat do dna a po 2-3 dnoch je po nej. Naplasti na akne su uzasni pomocnici, nájdeš na Notino dost siroku ponuku a aj na Beautiholic napriklad. Na zakrytie z lekarne AC-COLOR KREM PASTA.