icon

Ako upraviť veľmi jemné a nepoddajné vlasy?

blanblan
15. okt 2025

Ahojte. Hľadám nejaké typy na úpravu vlasov. Mam veľmi jemné vlasy ako "paperie" ktoré nedržia spolu ale každý vlas akoby stál sám, každý vlas vidieť a neviem s tým nič urobiť. Vlasy mám po plecia. ked idem od kaderníčky drží to chvíľu pokope. Neviem či je to spôsobom fúkania alebo či sa dá to dá upraviť nejakou kozmetikou...Ak máte skúsenosť, nechám si poradiť.

anonym_0a53e8
15. okt 2025

@blanblan Vyskúšaj nosiť v nízkom cope, štipci, pripadne drdol.
Na takéto vlasy môžeš skúsiť nejaké zábaly, pripadne vnútorne užívať kolagén, ale myslím že genetiku moc neoklameš. Jedine zvoliť vhodný účes.

za7
15. okt 2025

mne pomahalo fukanie cez gulatu kefu niekedy som si este dala natacky nachvilu po fukani ale zmenili sa mi vlasy uz to nerobim

anonym_89486a
15. okt 2025
@za7

mne pomahalo fukanie cez gulatu kefu niekedy som si este dala natacky nachvilu po fukani ale zmenili sa mi vlasy uz to nerobim

@za7 ako sa Ti zmenili vlasy? Že už teda nepotrebuješ fúkať, natáčky....?

martinadomianova
16. okt 2025

@blanblan asi nijak. Nepodarilo sa to mne ani mojej kaderníčke. A tiež mám ozaj jemné vlasy.

blanblan
autor
16. okt 2025
@martinadomianova

@blanblan asi nijak. Nepodarilo sa to mne ani mojej kaderníčke. A tiež mám ozaj jemné vlasy.

Ach no to si ma nepotešila...😐

martinadomianova
16. okt 2025
@blanblan

Ach no to si ma nepotešila...😐

@blanblan tak v mojom prípade sa fakt s nimi nedá veľmi pracovať. Žiadne účesy, vlnky, nič. Ešte aj na stužkovej som mala spravený obyčajný cop.