Ako vonia parfum od Plačkovej?
Ahojte, ako vonia prosim tento parfum? Ďakujem ( prosim, vyjadrujte sa len tie, čo máte skúsenosť 🙂 )

čo tu, preboha, má každú chvíľu niekto s tou Plačkovou?! Pýtate sa tu furt na produkty, ktoré sa (v lepšej kvalite a nižšej cene) dajú kúpiť aj inde, na kerú Máriu budem kupovať práve u tej ženskej? Už mi to pripadá, že si to píše sama, aby na seba upozornila...
@danica2711 aby ta nerozdrapilo ;) nie nepíše to ona, bola to normálna otázka, keď nemáš čo k tomu, načo sa vyjadruješ, nepotrebujem tu citat výlevy s výpovednou hodnotou 0.
Dream peach krasne vonia, podobne ako Victoria Secret-Bombshell( ci ako sa to pise), ale nema dlhu vydrz. Kolegyna mi ho na ruku strekla o 12:00, ale uz o pol 3 ho nebolo citit. Na satach neviem povedat.
Slabe slabe slabe, vydrzi kratucko kolegyna to po tyzdni skoro vypotrebovala lebo nic nebolo citit zvysok hodila do kosa lebo nemala na to uz nervy
Za lacnejsie kupis lepsie
Nestoji to zato , toboz dat zarobit hentej, urcite nie
@taktotedanie vieš mi niečo poradiť? Ďakujem
Pozri ak chces investovat a mas z coho tak parfem- nepoznam ta vone su velmi individualne, rovno by som zasla do parfumerie- to robim ja, u mna stale klasika hugo boss ma vie pudrovoruzova uz niekolko rokov sa ku nej neustale vraciam
Pokial nechces investovat vela tak dlhsie ti vydrzia aj z dmka , v kabelke mam karl lagerfeld z dmky a super tiez drzi aj napr v samotnych vlasoch
Ja ju mam a mne sa paci. Je to taka citrusova vona, citim tam zeleny caj a mätu.
Ja tam cítim skôr broskyne, je to svieža aj pekná vôňa, no výdrž 0bodov - aspoň na mojej pokožke nič moc(cca 15-20min.), za tie peniaze radšej niečo iné 😏.
Ahoj Ja mám aj originál a aj ten od plackovej...Hovorím teraz za seba a na mojej koži ako funguje ..No namna sa krajšie rozloží originál má oveľa krajší dojazd ako plackovej..Ja to cítim proste ,že to není originál ,za mňa originál krajší ale teda aj drahší oveľa...

To je parfemova voda nie parfum (medzi tymi 2 je pomerne dost rozdiel v intenzite a vydrzi), je to fake na ten LV Pacific Chill tak vonia ako ten, neviem ako inak tu vonu popisat.