icon

Ako vybrať kvalitnú prírodnú kozmetiku na pleť?

andrejiik
24. sep 2024

Ahojte,

Chcela by som vyskusat nejaku novu znacku kozmetiky na plet, lenze je toho na trhu straaaasne vela a tazko sa mi v tom vyzna, tak mozno nejaka odbornicka , ci sa tu nenajde a vedela by mi prosim poradit. Chcela by som nieco prirodnejsie, nie uplnu chemiu a kvalitne aby to malo aj nejaky efekt. A mohla som to v tehotenstve a pri kojeni. Pouzivala som dlho annamarie borlind ale chcela by som zmenu.

Dakujem pekne

minenkak
24. sep 2024

@andrejiik bio oleje

adka3321
24. sep 2024

@andrejiik Kvitok 🙂

athena27
24. sep 2024

@andrejiik DM má prírodnú kozmetiku, mne veľmi sadla..

papaya1234
24. sep 2024

Revolution skin alebo The Ordinary 🙂 obe sú vegánske. Revolution skin by som povedala, že je ešte o čosi citlivejšia a pleť si na ňu jednoduchšie zvykne. Napríklad ich výrobky s kyselinou salicylovou by mali byť ok aj pre tehotné ženy 🙂

luciaruz
24. sep 2024

Počas tehotenstva a dojčenia nie je absolútne nutne používať prírodnú kozmetiku, to sú bludy a výmysly. Jediné, čomu sa musíte vyvarovať je retinoidy. Retinol, retinal, atď.

andrejiik
autor
24. sep 2024

@luciaruz ale ja nechcem ani mimo tehu si davat samu chemiu na tvar.

luciaruz
24. sep 2024

@andrejiik vy asi nebudete mat ani ponatia o kozmetike a jej vyrobe alebo chemii. Aaah jaaaj 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

caroline_
24. sep 2024

@andrejiik kvitok

caroline_
24. sep 2024

@luciaruz podla tvojho komentu ani ty

claudaia
25. sep 2024

@andrejiik skúste Levissime, kozmeticka značka.

lenockaz73
9. okt 2024

@andrejiik mám zľavový kód na super stránku s kórejskou kozmetikou www.ksisters.sk kde je veľký výber produktov za výhodné ceny. Kód: FP8DYPH, platí pri nákupe nad 30€ 🩷 kórejská kozmetika obsahuje veľa prírodných a účinných látok, treba pozrieť recenzie a popis ktorý sedí k vášmu typu pleti