icon

Ako vybrať kvalitný kulmofén?

21. okt 2024

Ahojte, poraďte nejaký dobrý kulmofen. Mam rotačný od rowenty ale nie som spokojná, chcela by som vymeniť

Strana
z2
janai1
21. okt 2024
autor
21. okt 2024

@janai1 máš ho? Si spokojná?

autor
21. okt 2024

@lenka098123 si s nou spokojná? Nechcem si stále páliť vlasy žehličkou preto uvažujem bud nad parnou žehličkou alebo kulmofenom. Nechcem si ničiť vlasy

lenka098123
21. okt 2024

Áno a som veľmi spokojná, žehličku už nepoužívam

nika_val
21. okt 2024

Žiaden !!! 😁 Veď to tak hrozne ničí vlasy.
Ženy si myslia že fén alebo žehlička ničia vlasy...ale v porovnaní s kulmofenom ani fén a žehlička dokopy nedokážu urobiť také poškodenie

janai1
21. okt 2024

Tak keby som nebola spokojná ti ho tu nedávam logicky

autor
21. okt 2024

@nika_val myslíš ze zehlicka vlasy nenici? Bohužiaľ si vlasy inak upraviť neviem

nika_val
21. okt 2024

Určite ich ničí menej ako kulmofén

milanemila
21. okt 2024

Ja pouzivam dyson airwrap a je super

andrea901
21. okt 2024

@milanemila ja ho mam tiez ale vlny mi po chvilke spadnu, co robim zle? Davam si aj sprej proti teplu aj penu na vlhke vlasy ale nepomaha, a viem teda ze treba najprv horuci a potom studeny vzduch

milanemila
21. okt 2024

@andrea901 ja nerobim nic speci a ani nepouzivam pripravky na upravu vlasov iba olej po umyti. Nemyslim si, ze nieco robis zle. Niekomu jednoducho vlny nedrzia a je jedno ci ich spravis natckami, kulmou alebo hocicim 🤷🏼‍♀️ Mne vlny vydrzia aj 3 dni.

andrea901
21. okt 2024

@milanemila vau, tak to obdivujem, mne sa paci, ake mam vlasy po jeho pouziti, ale cakala som viac za tie peniaze. A aky sampon pouzivas?

milanemila
21. okt 2024

@andrea901 momentalne CHI (black seed, argan oil alebo aloe vera), ale striedam to dost. Mam rada aj aussie. Ja ale ani prirodzene nemam uplne rovne vlasy.

autor
21. okt 2024

@nika_val preco myslíš ze menej? Mne napríklad kaderníčka povedala ze radšej kulmofen ako zehlicka

nika_val
22. okt 2024

Mám kadernícke kurzy a venujem sa správnej starostlivosti o vlasy. Kulmofény (akejkolvek značky a kvality) postupne spaľujú vlasy.
Vlasy pri pravidelnom používaní kulmofénu sa rýchlejšie štiepia, sú náchylnejšie na poškodenia, suchšie, lámavejšie,...
Na obrázku je zobrazené ako to funguje a čo to spôsobuje

nika_val
22. okt 2024

Toto je foto vlasov kedy sa pravidelne používal kulmofén Dyson Airwrap len 2,5mesiaca!
Tak si predstavte čo spraví dlhodobé používanie kulmofénu s vašimi vlasmi 😕

nika_val
22. okt 2024

Žehlička na vlasy vlas len zahrieva ale keď je použitá tepelná ochrana tak je to úplne v poriadku pretože ten vlas je chránený pred tým teplom

lasona
22. okt 2024

Vymen kaderníčku, lebo ti povedala zle. To co pise @nika_val je spravne

autor
22. okt 2024

Ja používam žehličku a tepelnú ochranu oroexpert a vlasy mam totálne zničené, musela som ostrihať celu dĺžku takže hľadám alternatívu ktorá vyhladí vlasy a neznici mi ich tak veľmi

autor
22. okt 2024

@nika_val cez kefu si vlasy vyfukat neviem

modra_kolobezka
22. okt 2024

Pouzivam kulmofen zopar rokov a ziadne poskodenie vlasov som si nevsimla. Ja som s kulmofenom spokojna, teraz man len obycajny z Nay, nic drahe. Vlas vyhladi a konce zvlni, vlasy vyzeraju upravene a praca s nim je rychla

milanemila
22. okt 2024

@nika_val tak toto je uplna sprostost, som zvedava aky zazracny pripravok/nastroj tu za chvilku zacnes ponukat 🙈
Pouzivam dyson airwrap vyse roka po kazdom umyti vlasov a nemam ich znicene a uz vobec nie hentake “odzobane” ako na tvojej “ikustracnej” fotke :D airwrap sa netoci pre tvoju info

autor
22. okt 2024

@milanemila aj kolegyňa ma dayson a je veľmi spokojná. Ja teraz bohužiaľ nemám 500e na kúpu ale do budúcna určite plánujem

nika_val
22. okt 2024

@milanemila ja sa nechystám ponúkať nič, neboj sa
Ja viem ako funguje airwrap úplne presne..
Mám za sebou niekoľko kurzov s naozaj profi kaderníkmi kde sme preberali aj kulmofény a "ilustratívnu" foto mám odtadial
A odtadial aj všetky moje vedomosti a poznatky takže nepíšem len tak🙂

nika_val
22. okt 2024

Autorka: dá všetko naučiť
Aj pracovať s kulmofenom sa musíš naučiť takže je to len o pohodlnosti
Pretože áno fúkanie vlasov cez kefu nie je jednoduché
A akú kozmetiku používaš keď vravíš že máš zničené vlasy?
Čo máš s vlasmi robené? Farbené odfarbované melír ?
Nie nebudem ti tu nič zázračné na vlasy ponúkať ako sa spomínalo vyššie v komentári iba ma to zaujíma

autor
22. okt 2024

@nika_val mam vlasy roky odfarbovane ale vždy v salóne, nefarbi mi cele vlasy iba odrasty a len raz za čas stiahne farbu do dĺžok. Keďže mam problematickú pokožku hlavy používam šampón z lekárne pripadne sebamed, masku matrix a termoochranny sprej oroexpert

autor
22. okt 2024

@nika_val prišla som teraz o celú dĺžku, išli dole až po plecia a som z toho smutná. Rada by som sa uz vyhla takému zničeniu. Po umytí si vlasy fúkam fénom, niekedy na vyrovnanie pouzijem aj natacky na suchý zips a potom prezehlim. Inak ich mam ako chemlon keďže sa mi vlnia a ešte mam na cele vlasový vír takže sa mi vlasy veľmi ťažko upravujú

nika_val
22. okt 2024

Odfarbene vlasy potrebujú dodať proteín. Pretože tym odfarbovaním oň prichadza. A keď vlas nemá proteín je krehký, láme sa. Takže skús hľadať proteínove produkty a keďže píšeš že máš citlivú pokožku hlavy tak aj také aby nemali sulfáty a silikóny a parabeny pretože tieto látky najviac dráždia. 🙂
V prípade odfarbovanych vlasov by som už vôbec nešla do toho kulmofénu

nika_val
22. okt 2024

Napr také fúkanie vlasov cez obyčajnú kefu je oveľa jednoduchšie ako cez guľatu.
Proste iba prečesávaš vlasy a fúkaš ich v smere ich rastu.
A to je celé. Dobrá je na to kefa ktorá v sebe diery aby cez ňu prúdil vzduch.

Strana
z2