icon

Ako vytvoriť kučery pre malé dievčatá?

5. júl 2024

Ahojte, mam 5 ročnú, ma rovne vlasky, stale mi vravi, ze by chcela mat brcky. Ako vy robite? Chceme len sem tam, kulma nepripada do uvahy, s tym ani neviem robit. Zapletat asi tiez nie, trva to velmi dlho. Mozno nieco s cim by mohla spat no neviem, existuje nieco?

daniela099
•
5. júl 2024

Čo znamená, že zapletat trvá veľmi dlho? Podla mňa to je najjednoduchšia a najefektívnejšia možnosť. Sama to tak robím, večer po umytí a vysušeni blasov zapletiem a ráno mam ozaj pekne kučery, stačí už len minimálna úprava a idem. Co je na tom zložité?

eeffka
•
5. júl 2024

Neviem ci to 5r da ale aby mihla lahnut tak natocit na prst a pripnut sponkou ciernou ale ak ma vlasy ako moja, tak do 10min ma rovne

ella1234
•
Autor odpoveď zmazal
•
daniela099
•
5. júl 2024

Alebo potom tie natacky typu papiloty, keď to viete dobre natočiť, hoci aj na ponožky, tiež to bude dobre vyzerať a je to jednoduché

minenkak
•
5. júl 2024

Ale veď zapletené priberaného vrkoča trvá dve minúty

minenkak
•
5. júl 2024

Troj kulma

0silvia0
•
5. júl 2024
doriiis
•
5. júl 2024

Klasika z našich detských čias.Namotat vlasy na pančuchu alebo na ponožky a tak ísť spať.Netlaci a ráno budú kadere 😃

sandra49
•
5. júl 2024

Zapletam. Tiež mám 5 ročnú a vôbec to netrvá dlho. Spravím dva copy a hotovo. Boxerské copiky od hora 2 alebo keď chce moc kučeravé tak 3. Ma vlasy pod zadok a fest husté. Do 15 minút mam hotovo. Natacky vsehodruhu tlačia, aj ponožky, mam odskúšané na sebe hádať všetko čo je na trhu🤣

patka06
•
5. júl 2024

Zapletenie trvá chvíľku, podľa toho aké brčky chcem, mokré vlasy zapletiem 1 alebo viac copov a nechám voľne usušiť

doriiis
•
5. júl 2024

Ja som brcky mala a robila som všetko preto,aby som ich nemala🤭

januska12323
•
5. júl 2024

Umy vlasy, trocha vysuš a zapleť dva vrkoče. Ráno rozpusti a budú kučery aspoň na deň.

mimikarol
•
6. júl 2024

Zápletam buď dva priberane vrkoče alebo viac tenkých vkrvocikov zapletiem na noc

autor
•
6. júl 2024

@daniela099 nikto tu o zlozitosti nic nepisal 😉

daniela099
•
6. júl 2024

Ja som to nemyslela v zlom, len som chcela vyjadriť, že mi to pripadá jednoduché a nič zložité na tom nevidím.