Ako vytvoriť trvácne vlny na jemných vlasoch?
Baby potrebujem poradiť, cez víkend sa chystám na stužkovú (nie moju) a chcem si urobiť vlny. Mám ale problém s tým, že mám jemné a zničené vlasy, takže mi vlny vydržia max 2 hodiny. Vite mi poradiť nejake vyskúšané tužidlo, lak na vlasy alebo hocičo iné čo by mi tie vlny a aj celé vlasy držalo po kope? Ďakujem vopred
A ja len dodam že ak používaš kondicionér po umývaní vlasov tak vynechaj
Možno spraviť vlnu a pripnúť ju ešte teplú na hlavu sponkou a keď vychladnú odoponut, prípadne ešte predtým studeným vzduchom z fenu zafixovať... Kondicionér myslím, že veľa nezmení, treba ho používať.
Možno spraviť vlnu a pripnúť ju ešte teplú na hlavu sponkou a keď vychladnú odoponut, prípadne ešte predtým studeným vzduchom z fenu zafixovať... Kondicionér myslím, že veľa nezmení, treba ho používať.
@anonym_8b8bbb bez kondicionéru budú lepšie držať ako s kondicionérom. Toto mi poradila kamoška kaderníčka. Vyskúšala som a mala pravdu
keď vynechá kondicioner, vlas sa neuzavrie, kutikuly ostanú otvorené a keď sa vlas zvlní, otvorené kutikuly sa o seba zachytia a lepšie držia tvar…
občasne je to ok…
dlhodobo by som to neodporúčala, zvlášť zničené vlasy treba zatvárať a na to slúži kondicioner…

skus nie klasicky lak na vlasy ani tuzidlo ale tuzidlo na kucerave vlasy, je ine, ale treba si to vyskusat vopred ci sa ta vlna udrzi