icon

Ako vyzerá obočie po tetovaní pudrovou technikou?

Dnes o 17:38

Ahojte, prosím ako vyzerá vaše obočie po tetovaní pudrovou technikou? Idem budúci týždeň a veľmi sa bojím. Aj toho hojenia, aj toho, či to bude vyzerať dobre. Prosím ak máte fotky, aj hojenie, pred,po, konečný výsledok, budem rada. Veľmi sa bojím... Že ako budem aj do práce chodiť s tými chrastami... Ste spokojné?

anonym_d490df
Dnes o 17:41

Vyzerá to velmi velmi dobre. Za mna totálna spokojnosť. Prepac, ale fotky tu zverejňovať nebudem. Ak si si vybrala skusenu taterku nie je coho sa báť.

ivik4
Dnes o 17:42

Vsak len chvilu budu chrasty, vydrzis . Najspokojnejsia som

autor
Dnes o 17:42
@ivik4

Vsak len chvilu budu chrasty, vydrzis . Najspokojnejsia som

@anonym_d490df
@ivik4 baby len fotky obočia som myslela, nie celú tvár... 🙂

ivik4
Dnes o 17:44

Ja som pochopila ze len obocie

autor
Dnes o 17:44
@ivik4

Ja som pochopila ze len obocie

Baby a nezíska to časom sivý,miery,zelený odtieň? Lebo veľa žien tsk vidím, ako dlho to vydrží? Mesiac na to čakám a teraz sa fakt bojím...
@ivik4 🙂

ariannazara
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 17:55
@ariannazara
Odpoveď bola zmazaná

@ariannazara ďakujem. Máš to celkom prirodzene. Si spokojná a sla by si zas?

ariannazara
Dnes o 18:02
@anonym_autor

@ariannazara ďakujem. Máš to celkom prirodzene. Si spokojná a sla by si zas?

@anonym_autor jasne o rok si to dam zas pretetovat. Je to bomba ;)

autor
Dnes o 18:05
@ariannazara

@anonym_autor jasne o rok si to dam zas pretetovat. Je to bomba ;)

@ariannazara a to pre tetovanie je už potom lacnejšie? Ja mám teda 1x platiť 170€. Kolegyňa to má rok a má to pekne, nenápadne, ona je svetlá a fakt sa jej trafila do odtieňu. Vraj sa hej to za rok nezmenilo. Ja idem k tej istej, ale mám strach,či to bude aj na mne pekne.

ariannazara
Dnes o 18:16
@anonym_autor

@ariannazara a to pre tetovanie je už potom lacnejšie? Ja mám teda 1x platiť 170€. Kolegyňa to má rok a má to pekne, nenápadne, ona je svetlá a fakt sa jej trafila do odtieňu. Vraj sa hej to za rok nezmenilo. Ja idem k tej istej, ale mám strach,či to bude aj na mne pekne.

@anonym_autor neviem mna to stalo 190€. Podla mna to ma kazdy pekne, ked to samozrejme vie ta kozmeticka robit.

anonym_373f7f
Dnes o 18:20
@anonym_autor

Baby a nezíska to časom sivý,miery,zelený odtieň? Lebo veľa žien tsk vidím, ako dlho to vydrží? Mesiac na to čakám a teraz sa fakt bojím...
@ivik4 🙂

@anonym_autor moja Kozmeticka odmieta robit úplne čierne obočie práve kvôli tej farbe…. Preto mi robí úplne tmavé, hnedé.

anonym_373f7f
Dnes o 18:21

@anonym_autor to nie je až tak vidno tie chrasty…. Vieš to pekne zatriet vrstvou krému na tetovanie, po cca 2-3 dňoch chrasty opadaju😉

autor
Dnes o 18:24
@anonym_373f7f

@anonym_autor to nie je až tak vidno tie chrasty…. Vieš to pekne zatriet vrstvou krému na tetovanie, po cca 2-3 dňoch chrasty opadaju😉

@ariannazara
@anonym_373f7f no mne vravela, že to sú nekvalitné farby keď to zosivie. Že teraz sa už používajú kvalitnejšie. Mňa by zaujímalo ak často to treba potom pretetovavat... Či to bledne pomaly postupne a keby som to už nechcela, či sa to tak rovnomerne postupne stratí alebo to vyzerá blbo a treba to odstrániť laserom.

autor
Dnes o 18:24
@anonym_373f7f

@anonym_373f7f fakt po troch dňoch? No to by bolo super...

ivik4
Dnes o 18:34

Tak netreba pisat za vsetky , ja som mala chrastiska dobrych 10dni
Vsak ale ty si sa to dnes uz pytala rano,nie ?

autor
Dnes o 18:39
@ivik4

Tak netreba pisat za vsetky , ja som mala chrastiska dobrych 10dni
Vsak ale ty si sa to dnes uz pytala rano,nie ?

@ivik4 ja? Nie, ja som nezakladala dnes tému o obočí... Jedine ak v nejakej starej som sa opýtala...

cyberk
Dnes o 18:48

Akoze s tymi chrastami chodit do roboty by som nechcela 😅 lebo to vyzera fakt otrasne, ked to odpadava a to dobry tyzden trva 😅 Ja som mala pudrove 3x, potom som sa rozhodla, ze si dam pauzu 🙂 prirodzene zosvetla farba, ziadne divoke odtiene sa nekonali

ivik4
Dnes o 18:50
@cyberk

Akoze s tymi chrastami chodit do roboty by som nechcela 😅 lebo to vyzera fakt otrasne, ked to odpadava a to dobry tyzden trva 😅 Ja som mala pudrove 3x, potom som sa rozhodla, ze si dam pauzu 🙂 prirodzene zosvetla farba, ziadne divoke odtiene sa nekonali

@cyberk ano, je to otras.. ja som takmer nikam vtedy nechodila ako som sa hanbila 🙃

anonym_373f7f
Dnes o 18:54
@anonym_autor

@ariannazara
@anonym_373f7f no mne vravela, že to sú nekvalitné farby keď to zosivie. Že teraz sa už používajú kvalitnejšie. Mňa by zaujímalo ak často to treba potom pretetovavat... Či to bledne pomaly postupne a keby som to už nechcela, či sa to tak rovnomerne postupne stratí alebo to vyzerá blbo a treba to odstrániť laserom.

@anonym_autor ta čierna mne vydržala aj 5 rokov, teda zelena 🤣 a áno, odstraňovali mi to laserom. Na pretetovanie idem po týždni, potom po 2rokoch.

autor
Dnes o 19:11
@ivik4

@cyberk ano, je to otras.. ja som takmer nikam vtedy nechodila ako som sa hanbila 🙃

@cyberk
@ivik4 baby nestraste 🙏 to ako budem chodiť...

autor
Dnes o 19:12
@anonym_373f7f

@anonym_autor ta čierna mne vydržala aj 5 rokov, teda zelena 🤣 a áno, odstraňovali mi to laserom. Na pretetovanie idem po týždni, potom po 2rokoch.

@anonym_373f7f no veď toho sa bojím a zas ďalšie peniaze za laser...

autor
Dnes o 19:14

Preboha takto????

anonym_d490df
Dnes o 19:24
@anonym_autor

Preboha takto????

@anonym_autor ano tak podobne. A? Mne to az tak velmi vidiet nebolo.Vsak sa to da v pohode par dni vydržať. Ked s tym mas uz teraz problem tak do toho ani nechod. Chrasty si trhať nesmieš, musia odpadnut samé

majka2492
Dnes o 19:39

@anonym_autor ja som bola pred dvomi týždňami a vôbec to takto nevyzerá, normálne chodím do práce a tie chrastičky pekne opadávajú a veľa žien v mojom okolí to absolvovalo a každá je spokojná

autor
Dnes o 19:50
@majka2492

@anonym_autor ja som bola pred dvomi týždňami a vôbec to takto nevyzerá, normálne chodím do práce a tie chrastičky pekne opadávajú a veľa žien v mojom okolí to absolvovalo a každá je spokojná

@anonym_d490df
@majka2492 hádam to zvládnem nejako aj ja 🙂🙏

anonym_351ea7
Dnes o 20:11

Mne sa najviac na mne pacilo ihned po tetovani, take vyrazne😁 po par dnoch ako sa vyhojilo, zjemnilo sa ale vyzeralo super, vyberala som si kozmeticku, ktora ozaj vie co robi, prisposobila mi tvar aj farbu nech to vyzera prirodzene. Nemala som velke chrasticky, troska sa supalo ale nic hrozne, chodila som normalne do prace. Mala som obocie tetovane pred rokom a pol, bledne postupne, uz by to chcelo pretetovat, mam rada take vyraznejsie, ale dojcim, tak az niekedy neskor si ho pojdem dat znovu pretetovat. 😊