icon

Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?

6. aug 2024

Ahojte, ako vyzerajú pekne gélové nechty? Myslím ten tvár, modelaz hlavne. Bola som s kamoškou na nechty prvý krát ale teda mne sa nepáčia. Pozerala som videá aj na YouTube a ja tam nemám ani ten C oblúčik. Ako majú vyzerať naozaj dobre urobené nechty a na čo sa zamerať ? Ako nájsť dobrú nechtarku? Dávam aj foto, že ako ich mám vlastne urobené. Ďakujem za rady. A inak som z BA, ak tu je nechtarka ktorá berie nové baby tak napíšte.

Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?
autor
14. aug 2024

@olsan a to kde prosím ? Vyzerajú pekne

megan777
14. aug 2024

Ok

olsan
14. aug 2024

SNV- salón Velisa; aj pedikúru robia fajn

megan777
Autor odpoveď zmazal
megan777
14. aug 2024

Áno potom pridam

mm87245
16. aug 2024

@alex7584 tuto som si robila už štvrtýkrát nechty, prišli mi nové laky resp. bázy farebné. A sú super. 😃 Lepšie ako farebné laky, tie oveľa viac zatekaju, ale sú výraznejšie. Výdrž stále neviem povedať lebo musím stále po cca týždni meniť.😁🤷🏻‍♀️ Tieto hádam nechám už dlhšie.🤭

megan777
17. aug 2024

@mm87245 jej te su krasne ,ale to nie je len lak vsak to su gelove nechty,ak je to lak poprosím do spravy kde ste kupila dakujem krasne

mm87245
17. aug 2024

@megan777 to sú moje nechty iba s bazou farebnou od Claresa

anonymous87
17. aug 2024

Ja sa ti sem pripnem. Moja najsamlepsia nechtarka si na konci juna povedala, ze minimalne do septembra si berie volno. A ja stale hladam za nu nahradu. Uz som bola u 2 nechtarok a nebola som veru spokojna ani u jednej…f tak ja dufam, ze ta moja zacne coskoro opat pracovat. Ja mam na mojich len gellak. Nosim vacsinou taketo odtiene a uplne kratke.

anonymous87
17. aug 2024

Toto som si davala robit pred dovcou a aj ked nebolo to uplne zle, za mna to bolo akoby som to mala odrastene 🤷‍♀️
Takze stale hladam

megan777
17. aug 2024

@anonymous87 to je mega čo to je za gellak aká značka a číslo odtieňu dik

anonymous87
17. aug 2024

@megan777 uf to veru netusim 😀 ja jej vzdy len
ukazem farbu 🤷‍♀️ ale pouziva znacku Indigo myslim (ak teda myslis tu prvu foto) 🙂

ina2405
17. aug 2024

@anonymous87 krásne

autor
17. aug 2024

@anonymous87 a to si iba zdrsnis necht, dáš bázu, lampa a hotovo? Bez gélu? Ako dlho to vydrzi ?

anonymous87
17. aug 2024

@ina2405 dakujem 🙂

Autorka: ja chodim do salonu. Na taketo veci bohuzial nemam bunky ani kapacitu 🤣🙈
Ja som v tomto uplne lava…

autor
17. aug 2024

@anonymous87 aha, oki ale sú veľmi pekne

mm87245
17. aug 2024

Ja som písala, že som si dala bázu iba. Nie ťa ani podomnou. 🙂 Zdrsnila necht naniesla Primer, farebnú bázu toto je číslo 07 Base Power Claresa a na to ešte Top. Dala som dve vrstvy bázy a super. Ja som veľmi skopojna. Ako som písala, moja nechtárka je na materskej a zvládam to doma sama. 😃 Mohla som sa na to dať aj skôr.🤭

terina25
17. aug 2024

@mm87245 toto mas?

mm87245
17. aug 2024

@terina25 áno tú a ešte mám 08,12,15

terina25
17. aug 2024

@mm87245 dakujem. Nechty mas velmi pekne👍idem si aj ja objednat

mm87245
17. aug 2024

@terina25 ďakujem pekne 🤗

autor
17. aug 2024

@mm87245 fakt sú krásne a keď si robíš nové tak to celé treba zbrusit alebo ako sa to doplní ? Možno aj ja skúsim objednať základnú sadu na gél lak vyzerá to úplne pekne

mm87245
17. aug 2024

Mne osobne to ide pekne odlúpiť dolu. Je to tenké a mäkké ako guma skoro, ale ja to musím dať dole nie že to ide samo😃a zasa môj necht upravím na akú dĺžku chcem, zdrsnim len trošku lebo sú citlivé a tenké tie nechty a nanášam znova. Ale skúsim si tieto nechat aj tri týždne a viac lebo zatiaľ som to dávala dole skoro kvôli tomu, že som chcela skúsiť inú farbu.😄🤷🏻‍♀️

mm87245
17. aug 2024

Ale ak to nechceš lupat môžeš to odstrániť Removerom. Skús si pogooglit alebo pozrieť YouTube, je tam toho veľa aj s vysvetlením a sama si to prispôsobis ako ti pasuje. 🙂
A ďakujem pekne 🙂

autor
17. aug 2024

@mm87245 ďakujem tak dám si odstrániť v salóne tieto a budem sa učiť robiť doma nechty 🥰

mm87245
17. aug 2024

Tie na foto sú tvoja veľkosť alebo nadrobene? Inak mne sa to celkom páči len ten lak nie 😁 nemáš svoje odfotené niekde? Bez všetkého

autor
17. aug 2024

@mm87245 to sú nadrobene a veru svoje nemám. Kedysi som mala pekne dlhé svoje nechty, no vekom akoby strácali pevnosť. Ale ten gél lak s bazou veru vyskúšam...

ysseba
17. aug 2024

Nemusis si ich odstranovat cele. Staci len farbu dat dole, skratit a doplnit gel, resp. Tie gelove bazy. A farbu dat, ked chces. Pokukaj na youtube. Odstranovat odporucam bruskou. Ja som sa jej na zaciatku bala, teraz sme kamosky 🙈 staci trochu cviku. Vsetko si vies nastudovat pekne od zaciatku na youtube.

mimachicha
28. okt 2024

Ahojte, nejaka kočka tu spominala Bebe salon v BA, tak som isla vyskusat, konkretne pani Olenu a za mna super, som velmi spokojna. Akoze fakt sa s nimi “vyhrala” do detailu. Pripajam aj foto, chcela som ovalny tvar, gellack. Jeden necht som mala zlomeny, tak len ten jeden mi domodelovala akrylom, nech mam vsetky rovnako dlhe. Ostatne su moje vlastne a ten gellack

biolady
28. okt 2024

@mimachicha toto su uplne nove nechty? Na tejto fotke.