Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?
Ahojte, ako vyzerajú pekne gélové nechty? Myslím ten tvár, modelaz hlavne. Bola som s kamoškou na nechty prvý krát ale teda mne sa nepáčia. Pozerala som videá aj na YouTube a ja tam nemám ani ten C oblúčik. Ako majú vyzerať naozaj dobre urobené nechty a na čo sa zamerať ? Ako nájsť dobrú nechtarku? Dávam aj foto, že ako ich mám vlastne urobené. Ďakujem za rady. A inak som z BA, ak tu je nechtarka ktorá berie nové baby tak napíšte.

@biolady robila mi ich tento piatok 25.10. Preco sa pytas?🙂
@mimachicha lebo uz vyzeraju ako odrastene. Ta kozicka a lak je daleko od nej.
@biolady to sa ti len zda z tej fotky. Praveze ten lak je uplne natesno kozky ako sa len zda.
@mimachicha tu ano, ale na ostatnych tam vidim asi milimeter medzeru, najma na malicku.
To je uz choroba z povolania asi. 😁 Vsak nie su zle. Len moja cerstva manikura vyzera tyzden ako keby som si ju prave spravila a po tyzdni sa to poomalicky zacina posuvat.
Napriklad toto mam na nohach uz 3 tyzdne.
@akrobrab a nie je nahodou tato diskusia o nazore? Kvalita nechtov a nechtarok. Vyjadrila som sa lebo som z tejto profesie, vidim do toho lepsie a vidim tam chyby, ked su to nechty ktore boli len teraz robene.
To vobec nedavam ako kritiku, ale v dobrom to myslim. Ved nechty su naozaj pekne. Akurat ze jej dlhsie vydrzia, ked to spravi manikerka detailnejsie.
A zaujimal by ma tvoj pohlad na moju trojtyzdnovu esteticku pedikuru. Asi sa vyznas. Kludne napis do spravy. Ja som v pedikure amater, ale uz podla toho ako mi to "pomaly vyrasta" vidim, ze az tak odveci nie som. Nechty mi rastu rychlo na nohach aj na rukach. 🙂
@biolady ahoj, robíš krásne nechty, aj na FB som videla tvoje práce a naozaj za mňa top najkrajšie nechty a aj babám pekne radíš, nikoho neuraziš ani nezhadzujes, no žiaľ, nie každý to pochopí a veľa báb sa urazí 😀 keby som mala takú nechtarku ako si ty, tak som šťastná. Ja som tie moje dala dole a nemám teraz nič, radšej budem mať svoje ako zlá urobené lebo to strašne kričí a vyzerá to lacno a nevkusné... Tak radšej moje a len priesvitný lak... Inak nepremýšľala si otvoriť si salón v BA? Lebo tu fakt ťažko nájsť dobrú nechtarku...
@biolady Nemala som pocit, ze by sa kocka pytala na Tvoj nazor, ked tie nechty davala. ;) Chvalila sa ako je s nimi spokojna, cize sa jej pacia a hned sa musel najst odbornik, aby to zhodil - verejne. Nie, toto nie o nazore, toto je o schopnosti verejne si kopnut, lebo si myslim, ze mozem. Ale nie, nikto nemoze.
Ja uz som taka zvyknuta ludom pomahat, radit, hodnotit prace ze mi ani nenapadlo ze niekto to moze brat ako nevyziadanu radu. Co uz. Vravim, choroba z povolania. 😁 Vo viacerych skupinkach radim, aj tu aj na fb, aj vsade mi pisu spravy co mozu zlepsit a tak. Ja to milujem a takto robim co mozem, to som ja proste. Lebo nie, nemozem si dovolit pracovat v BA, mam dve deti, jedno je este male, rok a pol a druhe uz ma za chvilu 9, ale obe ma potrebuju stale rovnako 🙈 Mam ine plany, ale budem sa drzat blizko pri detoch, tak aby to bolo prakticke. Co je aj mantinel pre mna, inak by som bola workoholik.
Aa velmi pekne dakujem za pochvalu!
Ahojte, dá sa gelový necht zbrúsiť na hrúbku tak, aby neboli z tých nechtov také hrubé skoby? Zvrchu mnohé vyzerajú krásne, ale zo spodu mnohokrát katastrofa..

@biolady robila mi ich tento piatok 25.10. Preco sa pytas?