Ako zabrániť kudleniu hustých vlasov?
Dobrý deň, prosím Vás mám prirodzene husté vlasy, nechala som si ich podrásť trochu dlhšie avšak strašne sa mi kudlia. Bez šance aby som ich mala rozpustené a to ich rozcesavam každé rano a večer stačí že idem chvíľu niekde s rozpustenými a bum guča vlasov zakudlená. Viete mi poradiť ako možno tomu predísť
Kadernicka mi ich vždy chváli pravda nemám ich vôbec poškodené a že mám byt rada že mám husté.
Ak máte tipy budem rada
Ďakujem
mozno skus curly girl metodu. vela vela hydratacie, masky su zaklad. sampon raz za mesiac, medzi tym co-wash - kondicionerovy sampon, hydratacny kondicioner, leave-in. produkty nájdeš v kučeravom obchode.
Strihaniu som sa chcela vyhnúť takze asi budem musieť vždy do vrkoča ich dat
@krstn003 ja mam dlhe huste vlasy, za cely svoj zivot som vyskusala milion trilion veci nic nepomohlo len nenosit rozpustene vlasy

Hlavne teraz v zime máme tento problém asi všetky, ktoré máme dlhé vlasy. Ja si ich zapletam do vrkoča. Zakaždým keď sa odhodlam nechať rozpustené tak banujem...bundy, šály, čiapky, svetre.... Jedno o druhé sa trie, vlasy elektrizuju .... Ak sa nechceš strihať tak si ich jednoducho viaž do účesu. Alebo potom nejaké super účinný balzam/kondicionér/maska by mohli pomôcť. Ale s tým skúsenosť nemám.