Ako začať s líčením?
Ahojte dievčatá. Prosím,nevysmejte ma, ale vy tak dobre viete poradiť v niektorých témach, tak si idem po radu. Ako sa malujete? A celkovo tak staráte o pleť? Ja som sa nikdy v živote nemaľovala, ani sa maľovať neviem, moja mama sa tiež nikdy nemaľovala, a ja som nikdy nemala takú kamarátku, ktorá by mi ukázala, ako sa správne maľovať. Pozerala som aj nejaké videá, jasné, len ako zistím, aký odtieň toho make upu sa hodí na moju pleť? V drogérii by som to vedela vyskúšať? Prípadne by mi niekde predavačka poradila? V živote som nič také ani nekúpila, ale myslím, že našiel čas na zmenu.
U mňa je dôležité mať peknú pleť a obočie, to je 99% úspechu 😁
O pleť sa starám tak normálne.. Denný krém, spf, nočný krém, sérum a 1x do týždňa peeling a maska.
Co sa tyka maľovania, závisí od toho co sa ti hodí. Aký máš tvar oka, aky máš podtón pleti atď.. Moja kamoška ma veľké mandľové oči, a jej sa napríklad linka na oči vôbec nehodi, za to mne sa oči pekne predĺžia keď mám linku. Chápeš..
Ja by som skúsila ísť ku kozmeticke, nech ta na maľuje a uvidíš čo sa ti páči a čo nie, čo sa ti hodí atď..
Make up vyber tak ze si vyskusas odtien nie na chrbat ruky ale na hranu celuste. A skor by som asi isla len tak postupne ze spirala, korektor, puder.
A hneď na začiatok ti poradim podľa seba začať môžeš riasenkou a ceruzkou na oči ja osobne použivam všetko prirodne celu kozmetiku či šminky či krem šampon atď .. doporučujem ti teda čo mam odskušané riasenku na oči ktorá je na citlive oči kedže nemaš skusenosť aspoň ti nespôsobí žiaden alergen pôsobí prirodzene
nelepi mihalnice a ceruzku na oči tiež je pre citlivé oči nespôsobuje žiadne alergické reakcie
proste 100% prirodne zloženie smelo do toho držim palčeky toto je ta riasenka a ceruzka : https://zerotoxic.sk/products/odylique-bio-ceru...
https://zerotoxic.sk/products/hiro-cosmetics-ve...
Najdi si v okoli make up artistku co robi kurzy samolicenia.
@lucia13022023 ja ani neviem čo sa mi hodí, odtieň makeapu by som možno trafila, ale či sa mi hodí riasenka, alebo ceruzka na oči, to neviem. A nechcem sa zmalovať ako nejaký šašo 😃 ďakujem, asi skúsim pohľadať nejakú kozmeticku

V parfumériách Ťa napr vedia nalíčit a tým pádom vybrať tvoj odtieň. Ibaže to je drahé-nemyslím líčenie, ale produkty. V normálnej drogérie si veľa skúša na chrbát ruky. Ibaže chrbát ruky ma iný odtieň. Môže Ti ti pomôcť trafiť okruh. Najlepšie je potom si malú časť dat na tvár a vyjsť na denné svetlo, to ukáže skvelo, či ti odtieň sadol. Alebo potom mat kamošku maniačku na make up. 😄Myslím, že aj v Douglas Ti vedia pomôcť s výberom odtieňa, namaľovať a nemajú tam len tie najdrahšie značky.