Ako začať so starostlivosťou o kučeravé vlasy?
Ahojte, rada by som sa začala starať o svoje kučery, mám také všelijaké vlnité rozcuchane skarede vždy ich dám do copa, lebo to zle vyzerá
Rada by som si nechala poradiť s akou značkou a akými produktami začať.
Ďakujem za rady 🤗
Na ig pozri profil kucerava.mama robí naozaj zázraky 😊👌
@andymajdy alebo sa na to vykasli 😀 ja som si prave umyla vlasy cgm a uz viem ze aj tak skoncia v cope...🤷♀️
Nemáš v mieste bydliska, alebo v okolí kaderníčku? Pozri jej recenzie. Veľa ich vie poradiť,
@andymajdy alebo sa na to vykasli 😀 ja som si prave umyla vlasy cgm a uz viem ze aj tak skoncia v cope...🤷♀️
@mimicka2013 sak totooooo už to mám ako taký zlozvyk podľa mňa 😁🙈
Nemáš v mieste bydliska, alebo v okolí kaderníčku? Pozri jej recenzie. Veľa ich vie poradiť,
Roznava a nie Rimavska
Roznava a nie Rimavska
@mimicka2013 to v rožňave bolo predtým v lučenci, sa baba presťahovala, možno myslela to… tá je dobrá celkom, len ďaleko 🤷♀️ do košíc neodporúčam, teda, ja som s ňou nebola absolutne spokojná… v ba som bola v curly lab, tam to bolo tiež ok…
@andymajdy
@mimicka2013 mali sme v dedine kaderníčku, odborníčku, ona chytila vlasy do ruky a vedela čo im treba. Nikdy nezničila- v tom čase robila i trvalé ondulácie, aj kučeravé vlasy vedela pekne upraviť, poradila ako sa o ne starať. Viem, ked som tam čakala. Tam bol stále "debat" . Vravela pre všetkých, že je vhodné šampon striedať. Nepoužívať stále ten istý.
V tom čase- vedela pekné strihy robiť- účes sedel každej. Robila rôzne účesy. Chodila i na súťaže.
Tiež v našom meste je super kaderníctvo.
@mimicka2013 Ahoj, prosím, poradíš mi v Košiciach šikovnú kaderníčku, ktorá to vie s kučeravými vlasmi. Vďaka
@mimicka2013 Ahoj, prosím, poradíš mi v Košiciach šikovnú kaderníčku, ktorá to vie s kučeravými vlasmi. Vďaka
@katarina12 ahoj ja som bola u "hair salon Stanka-CGM" je na fb aj ig. Nemozem uplne povedat ze som bola uplne nadsena ale tak treba vyskusat lebo poznam co so su spokojne. Len neviem ci momentalne nie je na materskej
@katarina12
@mimicka2013 tak ja ju vôbec neodporúčam, mne narobila úplne schody, rok som dávala účes dokopy…
@katarina12 ahoj ja som bola u "hair salon Stanka-CGM" je na fb aj ig. Nemozem uplne povedat ze som bola uplne nadsena ale tak treba vyskusat lebo poznam co so su spokojne. Len neviem ci momentalne nie je na materskej
@mimicka2013 Ďakujem za odpoveď, skúsim pozrieť.
@katarina12
@mimicka2013 tak ja ju vôbec neodporúčam, mne narobila úplne schody, rok som dávala účes dokopy…
@biba_18 Vďaka za odpoveď. Dobre porozmýšľam 🙂

pozri do skupiny curly girl method. chceš do nej?