Ako zakryť prvé šediny?
Zdravím,
Mám orieskovo hnedé vlasy, nikdy neboli farbené. Od cca 30tky mi siveju vlasy. Nie od korienkov, ale nájdem si celý, dlhý vlas. Vždy som to riešila s pinzetou ale roky pribúdajú a sivých vlasov tiež. Už by s tým trebalo niečo robiť, lenže farbiť veľmi nechcem. Poriesim to tonovacim šampónom? Ak áno, ktorým prosím? Moja farba sa mi páči, nechcem veľmi ísť ani do tmavšej ani svetlejsej ako mám. Chcem sa tiež vyhnúť návštevám každý mesiac u kaderníčky a nechávať tam majland za farbenie... Nejaké rady prosím?
Ja ich nechávam rásť prirodzene.
Rady? Naučiť sa žiť so šedinami. Prvé som kryla melírom, trocha bledším ako vlastná farba vlasov. A potom ma to časom už prestalo baviť 😁
Farebne tuzidlo.
Tonovaci šampón ti chytí iba na melír... Aspoň takú mám vedomosť 🙂
Pozri, asi najlepsia rada je nechat to tak. Nech to zafarbis cimkolvek, kazdy mesiac to budes musiet prefarbit lebo ti to bude odrastat. Tomu sa jednoducho nevyhnes. Klucom je poriadna starostlivost, dobry strih.
Za mna je naj naucit sa prijat tych par sedin ako prirodzenu sucast zivota. Pozri na net, je mnozstvo zien co maju prirodzene presedivene vlasy a su krasne. Je to uzitocne aj pre buduce generacie, nech vidia ze starnut sa da s graciou a prirodzene.
@kiki68 ona chce podľa mňa hlavne ušetriť. 😁Takže farbu za cca 17 eur asi nebude chcieť.
@koniarova tak nech ich donici Syoss za 4 eura. Daju sa kupit aj iba rozne dofarbovace, co clovek nemusi minut naraz, ak najde identicku farbu. Ja mam napr sedivu iba ofinu odspodu, mne je zbytocne kaufe 2 tyzdne farbit cele vlasy

Vyskusaj napr sanotint. Ten je prirodny. Pekne to kryje.