icon

Ako zastaviť vypadávanie vlasov a obnoviť ich rast?

mili2016
Včera o 15:14

Baby som zúfalá . Trvá to už pomaly tri roky čo vlasy padajú a padajú . Bola som po vyšetreniach všetko ok ale vlasy padajú ďalej . Žiadne fenovanie kulma žehlička farba nič. Čo by ste mi odporučili. Používam cesnakovy šampón a rozmarínovu vodičku. Na temene je to najhoršie v predu sa mi rozšíruje cestička

Ako zastaviť vypadávanie vlasov a obnoviť ich rast?
mandzula
Včera o 15:15

Ake vysetrenia si absolvovala?

mili2016
autor
Včera o 15:19
@mandzula

Ake vysetrenia si absolvovala?

@mandzula dermatológ, krv štítna žľaza . Vitamíny beriem dlhodobo D, C, magnézium

mandzula
Včera o 15:24
@mili2016

@mandzula dermatológ, krv štítna žľaza . Vitamíny beriem dlhodobo D, C, magnézium

@mili2016 Odporucam gynekologa, ocne, ORL, zubara. Mne napriklad chybal feritin. Skus testy zamerane na vlasy - Unilabs, Medirex. Ak mas dlhodoby stres, aj tam moze byt pricina.

anonym_a2ff83
Včera o 15:30

ja si davam aktualne kofeinovy booster od Dixi pouzivam ho asi mesiac a vlasky sa mi rozrastli, masirujem masaznou kefou kazdy den na prekrvenie ale obsahuje alkohol takze ak mas citlivu pokozku hlavy moze ta svrbiet a beriem omegu3, d3, zinok, zelezo a probiotika konecne nieco zacalo fungovat tiez som roky skusala ale urcite rozmarinovy olej a skus nieco kofeinove ak nechces produkty a suplementy skus trichologicke vysetrenie pripadne procedury zamerane na prekrvenie a vyzivenie vlasovych folikulov alebo ist na odberi krvi nech kuknu latky pripadne nemas dedicne rednutie vlasov? mozno to suvisi s menstruacnym cyklom ak nemas menopauzu, stres alebo si sa casto nefarbila?

anonym_1d022d
Včera o 15:32

@mili2016 Prečítaj si príbalový leták liekov,ak nejaké užívaš

koniarova
Včera o 17:47
@mili2016

@mili2016 kožná ti nič nepredpisala?