icon

Ako získať zlatú blond odtieň bez permanentnej farby?

18. feb 2025

Zdravím,
Chcela by som sa spýtať na názor, pripadne radu.
Vlasy mám naferbené na veľmi svetlu blond (peroxidovu). Posledné farbenie bolo pred 2 mesiacmi.
Láka má však zmena , nakolko vlasy sú veľmi preťažené a suché .
Dlho som pouzivala semi permanentne farby Loreal casting creme gloss svetle blond odtiene
Rada by som šla do odtieňu ako na fotkách,
Semi permanentnu reps vymývaciu v podobnych odtieňoch neviem nájsť
Odporúčili by ste mi hennu ? Ak Ano akú ?
Nechytí to do zelena alebo oranžova?
Nemám s hennou skúsenosti ale všade počujem iba chvály 🙂
Vopred ďakujem za odporúčania ☺️

Ako získať zlatú blond odtieň bez permanentnej farby?Ako získať zlatú blond odtieň bez permanentnej farby?
nyusika
18. feb 2025

hennu by som ani nahodou neskusala.
normalne pouzi farbu s teplym podtonom - hladaj v nazve "zlata" "duhova"

luccija
18. feb 2025

Keď máš platinovy blond bude sa ti to veľmi rýchlo zmyvat

jenny224
18. feb 2025

Farbím sa iba hennou, zelená nehrozí - to iba keď je krátky odstup medzi ňou a chemickou farbou. Existuje s primesami na všetky farby, aj blond, len si treba načítať veci okolo 🙂 ja na ňu nedám dopustiť, ale som tmavovláska

renatablazejova
19. feb 2025

S takými nádhernými vlasmi by som určite neexperimentovala doma a išla by som ku kaderníčke nechať si poradiť aby si si ešte viac vlasy nepoškodila.Farby z drogérie sú veľmi silné a kaderníčka presne vie koľko a akého prípravku ma použiť . Prípadne použije tonovanie čo doma sa nedá . Naozaj máš krásne vlasy a aby boli aj zdravé nechaj si poradiť .Veľa šťastia Ti prajem 🥰

petracandle
19. feb 2025

@renatablazejova veď to nie sú vlasy autorky ale ilustračné fotky aký odtieň chce

simcas75
19. feb 2025

@renatablazejova autorka v prispevku píše, že má svetlú peroxidovu blond a chce prejsť na odtieň, ktorý je na fotkách.