icon

Ako zmierniť bolesť pri depilácii nôh?

22. máj 2025

Ako zmierniť bolesť tým strojčekom? Boli to neuveriteľne, neviem sa cez to preniesť ale nechce sa mi holiť nohy každý deň

anjelicek26
22. máj 2025

Dat si pred tym ibuprofen a casom si zvyknes 😅 Blba rada ja viem, ale tak...

maryetta
22. máj 2025

Mysli ze ta boli hlava alebo zuby. Zrazu to bude steklit.
A hlavne-aspon u seba som odsledovala ze nesmiem depilovat pocas ms ani pocas ovulacie. Vtedy je to asi nejake viac citlivejsie.

tina1549
22. máj 2025

kúpiť IPL

mimonkabananova
22. máj 2025
@anjelicek26

Dat si pred tym ibuprofen a casom si zvyknes 😅 Blba rada ja viem, ale tak...

@anjelicek26 alebo víno 🍷

marty_4
22. máj 2025

vies co, ja chodim na laserovu epilaciu prave kvoli tomuto, lebo som tiez nedavala tie bolesti. ci depilator alebo domaci ipl, ani jedno mi nevyhovovalo. teraz v salone super, ta technologia ti zaruci aj to, ze to trochu chladi, takze bolest je ovela mensia, citim len take teplo, da sa to vydrzat 🙏 som s tym uplne ok.

gabci_gabca
22. máj 2025
@marty_4

vies co, ja chodim na laserovu epilaciu prave kvoli tomuto, lebo som tiez nedavala tie bolesti. ci depilator alebo domaci ipl, ani jedno mi nevyhovovalo. teraz v salone super, ta technologia ti zaruci aj to, ze to trochu chladi, takze bolest je ovela mensia, citim len take teplo, da sa to vydrzat 🙏 som s tym uplne ok.

@marty_4 to fakt uz take nieco teraz existuje? 😵 a to kde maju taketo vymozenosti prosim ta? 🙏

marty_4
22. máj 2025
@gabci_gabca

@marty_4 to fakt uz take nieco teraz existuje? 😵 a to kde maju taketo vymozenosti prosim ta? 🙏

@gabci_gabca chodim do salonu Skindea, neviem, ci to maju aj inde 🙂

autor
22. máj 2025

Mám doma ipl ale som blondina takže na mne akosi nefunguje, preto chcem poradiť ako zmierniť bolesť