Ako zmierniť bolesť pri depilácii nôh?
Ako zmierniť bolesť tým strojčekom? Boli to neuveriteľne, neviem sa cez to preniesť ale nechce sa mi holiť nohy každý deň
Mysli ze ta boli hlava alebo zuby. Zrazu to bude steklit.
A hlavne-aspon u seba som odsledovala ze nesmiem depilovat pocas ms ani pocas ovulacie. Vtedy je to asi nejake viac citlivejsie.
kúpiť IPL
Dat si pred tym ibuprofen a casom si zvyknes 😅 Blba rada ja viem, ale tak...
@anjelicek26 alebo víno 🍷
vies co, ja chodim na laserovu epilaciu prave kvoli tomuto, lebo som tiez nedavala tie bolesti. ci depilator alebo domaci ipl, ani jedno mi nevyhovovalo. teraz v salone super, ta technologia ti zaruci aj to, ze to trochu chladi, takze bolest je ovela mensia, citim len take teplo, da sa to vydrzat 🙏 som s tym uplne ok.
vies co, ja chodim na laserovu epilaciu prave kvoli tomuto, lebo som tiez nedavala tie bolesti. ci depilator alebo domaci ipl, ani jedno mi nevyhovovalo. teraz v salone super, ta technologia ti zaruci aj to, ze to trochu chladi, takze bolest je ovela mensia, citim len take teplo, da sa to vydrzat 🙏 som s tym uplne ok.
@marty_4 to fakt uz take nieco teraz existuje? 😵 a to kde maju taketo vymozenosti prosim ta? 🙏
@marty_4 to fakt uz take nieco teraz existuje? 😵 a to kde maju taketo vymozenosti prosim ta? 🙏
@gabci_gabca chodim do salonu Skindea, neviem, ci to maju aj inde 🙂
Mám doma ipl ale som blondina takže na mne akosi nefunguje, preto chcem poradiť ako zmierniť bolesť

Dat si pred tym ibuprofen a casom si zvyknes 😅 Blba rada ja viem, ale tak...