icon

Ako zvlhčiť suché vlasy po air touch?

veronika_286
Včera o 15:45

Ahojte 😊 Chcem sa poradiť. Po air touch blond mám strašne suché vlasy. Moje vlasy sú samé o sebe jemné a teraz sú ešte také suché, rozlietané a „rozpírené“ 😩

Máte prosím skúsenosť, čo vám na takéto vlasy pomohlo?

Budem vďačná za každú radu a konkrétne odporúčania ❤️

biba_18
Včera o 16:07

na suché vlasy hydratáciu. na zničené protein. a môže byť 2v1 - napr. Shea Moisture Manuka Honey & Yogurt Protein Power Treatment

veronika_286
autor
Včera o 16:30
@biba_18

na suché vlasy hydratáciu. na zničené protein. a môže byť 2v1 - napr. Shea Moisture Manuka Honey & Yogurt Protein Power Treatment

@biba_18 použila som L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Pure šampón aj kondicioner, ale nepomohlo :(

biba_18
Včera o 16:35
@veronika_286

@biba_18 použila som L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Pure šampón aj kondicioner, ale nepomohlo :(

@veronika_286 napísala som konkrétny produkt ktorý všeobecne pri pravidelnom používaní pomáha.

anonym_e2e685
Včera o 16:46

Loreal elseve je slabota.

mne super sadla na vlasy po blond farbeni tato maska, objednala som ju raz uplnou nahodou, ze vyskusam za par drobnych.
https://www.notino.sk/kallos/kjmn-maska-s-kerat...

Za malo penazi, vela muziky. Aj kerastase sa moze schovat.

veronika_286
autor
Včera o 18:29
@biba_18

@veronika_286 napísala som konkrétny produkt ktorý všeobecne pri pravidelnom používaní pomáha.

@biba_18 jaaj ďakujem krásne, vyskúšam

veronika_286
autor
Včera o 18:29
@anonym_e2e685

Loreal elseve je slabota.

mne super sadla na vlasy po blond farbeni tato maska, objednala som ju raz uplnou nahodou, ze vyskusam za par drobnych.
https://www.notino.sk/kallos/kjmn-maska-s-kerat...

Za malo penazi, vela muziky. Aj kerastase sa moze schovat.

@anonym_e2e685 ďakujem 🤍

veronika_286
autor
Včera o 19:21
@biba_18

biba_18
Včera o 19:30
@veronika_286

@veronika_286 áno, tá