Akú kozmetiku používate, aby ste boli stále voňavé?
Kolegyne v robote tak pekne voňajú, pripadám si pri nich ako nejaká šmudla. Tak sa chcem spýtať čo používate aby ste pekne voňali celý deň? Ja aj keď sa trikrát za deň osprchujem a prezlečiem do čistého stále proste nevoniam. Sú nejaké telové mlieka alebo čo, že iní ľudia tak voňajú? A nie nie je to voňavka, proste celá pokožka tým ľuďom vonia, mne nie. Skúšala som aj nejaké telové mlieka ale nič absolútne vôbec nič. Pritom je to u kolegýň taká nenútená príjemná vôňa, nie puella ani nič podobné.
@veltraud presne. Ale tak chápem tieto obmedzené názory ktoré poznajú len slovo potenie.
@lucia13022023 tiez v dni kedy mam o 5 rano trening sa sprchujem dva krat .po treningu ,a vecer po praci . V lete kludne hodim ajntretiu sprchu na obed .len sa ovlazim bez pouzitia sprchaca .
Nepouzivam parfemy nejaka casto .max rax denne dezodorant . Kltakmer vobec sa nekremujem .lebo mam akosi prirodzene mastnu pokozku . A tiez pocuvam ,ze co pouzivam ,ze tak voniam .sprchac Lalctovit a niveu dezo .inak nic 😁
Ženy závidím, koľko času máte na sprchu 2x denne a k tomu natrieť celé telo. Ja som rada, že sa stihnem a vládzem nejako poľudštiť, umyť zuby, učesať 😁 Fitko ráno o piatej? Pánafera. Mala som sa asi lepšie učiť. Môj život teda vyzerá inak.
@maya_hi ucit lepsie ? Prepac ..mam dve manualne prace .jejdna z nich je predavacka v kauflande .a tri deti ( najmlaldsia ma 3 roky ) a muza na tyzdnovkach . To chodenie do gymu na crosfit na 5 rano je jedina hodinka ( 3x tyzdenne idem ) ,kedy sa venujeme sama sebe a robim nieco pre svoje zdravie . Sprcha po cviceni mi zaberie aj s osusenim 3 minuty .vecerna pred spanim je trochu dlhsia . Kazdeho zivot vyzera tak ,ako si to v nom nastavi , kazdy mame inu startovaciu ciaru ( tu moju by si ver romu nechcela mat ) ,a kakzdy mame ine myslenie .no ver mi ,ze vzdy si vies zivot vylepsit ....alebo aj skomplikovat .
@maya_hi ucit lepsie ? Prepac ..mam dve manualne prace .jejdna z nich je predavacka v kauflande .a tri deti ( najmlaldsia ma 3 roky ) a muza na tyzdnovkach . To chodenie do gymu na crosfit na 5 rano je jedina hodinka ( 3x tyzdenne idem ) ,kedy sa venujeme sama sebe a robim nieco pre svoje zdravie . Sprcha po cviceni mi zaberie aj s osusenim 3 minuty .vecerna pred spanim je trochu dlhsia . Kazdeho zivot vyzera tak ,ako si to v nom nastavi , kazdy mame inu startovaciu ciaru ( tu moju by si ver romu nechcela mat ) ,a kakzdy mame ine myslenie .no ver mi ,ze vzdy si vies zivot vylepsit ....alebo aj skomplikovat .
@zafir01 a s kým sú tie 3 deti kým ty si už o piatej vo fitku? Keďže muž je na týždňovke.Nejak to nesedí.
@anonym_autor Skus Yves Rocher sprchove gely a telove mlieko. Ked som ich pouzivala,citila som vonu este aj poobede. Mam od nich este krem,obcas si dam,ale obmedzujem to. Podla mna je dost skodlive mat na sebe preparfumovane telove mlieka.
a vies kolko ftalatov pri vsetkych "vonavych" vecickach dychas a ako to vplyva napr na hormonalny system? nastuduj si a rozmyslis si ci vobec chces toto na sebe nosit a ci to tuzis dychat v kancelariiach a interieroch od kolegov 🙂)
@simca06022011 presne, nechapacky v tejto diskusii. Dvakrat denne sprchac, odmastit kozu, potom zas natierat dacim “vonavym” a avivaze, oleje na pranie… mne to pripada sialene, teraz este sialenejsie po tom, co ocinovi pokozka na tieto latky reaguje kalcifikatmi
@zafir01 a s kým sú tie 3 deti kým ty si už o piatej vo fitku? Keďže muž je na týždňovke.Nejak to nesedí.
@anonym_7f829e s najstarsim synom , no realne si nikdy nevsimli ,ze som z domu ,kedze ich budim 6:15 ,ked pridem z gymu 😉 . A ked du chori ,slebo nsjstarsi nie je doma. Tsk tu hodinku si najdem vtedy ,ked je doma muz
@simca06022011 presne, nechapacky v tejto diskusii. Dvakrat denne sprchac, odmastit kozu, potom zas natierat dacim “vonavym” a avivaze, oleje na pranie… mne to pripada sialene, teraz este sialenejsie po tom, co ocinovi pokozka na tieto latky reaguje kalcifikatmi
@julish lenze niekto tie dve sprchy potrebuje . Po sporte to je myslim samozrejmost .potom 8 hodin beham s paletakom v sklade , pridem domov , beham okolo domacnosti , dvora a vecer ta sprcha je celkom ziadana . Neviem si predsrsvit v treningove dni,kedy zaroven pracujem , neist 2 krat do sprchy
@julish lenze niekto tie dve sprchy potrebuje . Po sporte to je myslim samozrejmost .potom 8 hodin beham s paletakom v sklade , pridem domov , beham okolo domacnosti , dvora a vecer ta sprcha je celkom ziadana . Neviem si predsrsvit v treningove dni,kedy zaroven pracujem , neist 2 krat do sprchy
@zafir01 to chapem, len tie sprchace…
@zafir01 tak to máš pravdu... s tým nastavením. Ja som si zvolila veľmi naročnú aj zle zaplatenú cestu. Na fitko mi už energia neostáva
@zafir01 tak to máš pravdu... s tým nastavením. Ja som si zvolila veľmi naročnú aj zle zaplatenú cestu. Na fitko mi už energia neostáva
@maya_hi ale nic nie je konecne , niekedy staci dostat prilezitost .u mna to bola napr vypoved v statnej sprave , a zrazu som stastnejsia ,hoci manualne pracujuca s dvoma zamestnaniami ( dva ciastocne uvazky ) . Drzim palce ,aby sa to aj u teba otocilo
@anonym_autor možno vonias ale necítis to zo seba lebo si zvyknutá na tú vonu. Ale ak chces poradiť niečo čo naozaj dlho vonia na pokožke za mňa je to rituals telové mlieko alebo pasta alebo ako to nazvať.to cítim intenzívne zo seba aj po 10 hodinách ja používam červený.

Ženy závidím, koľko času máte na sprchu 2x denne a k tomu natrieť celé telo. Ja som rada, že sa stihnem a vládzem nejako poľudštiť, umyť zuby, učesať 😁 Fitko ráno o piatej? Pánafera. Mala som sa asi lepšie učiť. Môj život teda vyzerá inak.