Akú máte farbu očí a ktorá sa vám páči?
Aku mate farbu oci versus aka farba oci sa vam paci?
Ja mam take chameleonske oci - modro sedo nazelenale. Ked svieti slnko zmodreju. Ked je sero zosednu. Obcas chytia nazelenaly nadych. Casto aj podla farby oblecenia zmenia farbu. Kazdopadne casto pocuvam ake mam pekne modre oci, co mne sa moc nezda. Rada by som bola, keby boli stale krasne modre.
Ja mam výrazné modré oči ale páčia sa mi také pekné čokoládovo hnedé 😃
Modre, na svetle a pri vode uplne modre, ked je menej svetla tak su skor sede. Pacia sa mi modre a zelene, hneda je podla mna nudna ale obcas sa najdu aj hnede oci pri ktorych si poviem wau 😁
Mám modrú, páči sa mi modrá 😄
Ja mam take sive holubicie 🙂 a pacia sa mi vselijake - modre, zelene, hnede skoro az cierne, hnede so zlatymi skvrnkami, modrozelene, svetlomodre ako nebo.. Aj tie moje sive sa mi pacia.
Mám sive oči, ktoré občas zmodreju, páčia sa mi. Môj muž má oči nádhernej jantárovej farby, u nikoho som nikdy také nevidela, dosť ma vytočilo, že síce máme obe deti hnedooke, ale ani jedno nezdedilo jeho farbu očí.
Mám modré a páčia sa mi modré.
Modrá a modrá
Mám modré a páčia sa mi modré, ale aj manželove hnedé, má ich ako čokoláda😊 som zvedavá po kom zdedí náš malý oči
Mam zelenu a páci sa mi zelena
Zatial nikto hnede? 😮 Pritom su vraj najcastejsie. Ja mam hnede a pacia sa mi zelene, pretoze su zaujimave a ked ma niekto belaso modre oci, tak to obdivujem 🙂
Mam modre a pacia sa mi moje modre a na inych ludoch tmave hnede🙂
Mam zelene a celkom som s nimi v pohode iné by som nechcela
Modre a take sa mi aj pacia.
Ja mám hnedé, ale páčia sa mi zelené
Skarede hnede mam s chcela by som take nebesky modre.
Veľké sivozelené s trochou modrej, čierne mihalnice a aj obočie. Keď som bola puberťáčka chcela som hnedé. Teraz ako dospelá som so svojimi očami veľmi spokojná. Chvália mi ich a aj moje 2 mladšie deti také zdedili. 😉
Ja som zasa vždy chcela kučeravé vlasy, a tie ešte stále chcem.
Šede oči
Mám cokoladovo-hnede a pacia sa mi 😊. Ale pacia sa mi veľmi aj modré ako ma manžel.
Mam modrozelene chcela by som hnedé 😂
@larinka552 ja mám hnedé. Starší syn po mne hnedé ,mladší po otcovi sivé.
Ja mam taky mix sivej :D a milujem zelené oči. :- )
Ja mám zelené a páči sa mi moja farba, len škoda, že som "slepá" 😂
Ja mam tmavo hnedé a som s nimi veľmi spokojná. Kedysi som chcela modré, ale postupom času sa mi tie moje veľmi zapáčili. A na ostatných sa mi páčia všetky farby.

Mám zelenú a páči sa mi modrá farba očí mojej dcéry 😋