icon

Akú špirálu na citlivé oči odporúčate?

poradena
13. feb 2025

Ahojte baby, mám veľmi citlivé oči, hocičo mi vadí, začnú mi po chvíľke slzavieť tak, že ani nevidím, až má strašne štípu a trvá mi to pár minút, pokiaľ mi to vôbec prejde. Tak sa chcem spýtať, ak je tu nejaká baba s takýmto problém, čo má tiež citlivé oči, či by mi nevedela poradiť nejakú dobrú špirálu na oči ? Bola som raz v Teta drogéria a tam mi pani poradila, je to lepšie, ale nerobí vôbec také tie pekné oči, skôr mi zlepí mihalnice dokopy a vyzerá to hrozne. Má niekto skúsenosť, s nejakou špirálou na citlivé oči a hlavne aby robila aj pekný vzhľad ? Ďakujem vopred za odpoveď 🙂

katrinka8
13. feb 2025

Mne pomohla od českej značky Bell, v drogérii Teta ju majú. Nezliepa, ozaj je veľmi dobrá, pekné robí riasy. Používala som predtým L´Oreal, kým sa mi presne nezačali problémy s alergiou.

poradena
autor
13. feb 2025

@katrinka8 v DM ju asi nezohnám, že ? Lebo Teta drogéria vo svojom meste nemám

katrinka8
14. feb 2025

@poradena - to neviem, nevidela som ju tam, ale nie je to značka vyslovene že Teta, takže podľa mňa v akejkoľvek drogérii by ju mohli mať.

jamidea
14. feb 2025

@poradena ziadnu, nebudes prva ani posledna. A tie, co su akoze antialetgicke stipu najviac

anika
16. feb 2025

@poradena z parfu.erky, aj ja mam citlive oci, inu ako vodeodolnu nepouzivam, momentalne mac

katrinka8
17. feb 2025

@jamidea - no neviem, mne sa teda hodne uľavilo, keď som prešla na túto hypoalergénnu.

poradena
autor
17. feb 2025

Baby a nejakú z DM neviete na rýchlo poradiť ? Lebo to mám najbližšie obchod, kde viem rýchlo zohnať 🙂

goodday123
21. feb 2025

@poradena Skus lashlift…a maskaru ani nemusis mat

anika
21. feb 2025

@poradena loreal panorama