icon

Aký balzam na pery Vám najviac vyhovuje a prečo?

Dnes o 07:59

Cize ma zaujima, ak povazujete nejaky balzam za najlepsi, ze z akeho dovodu. Dakujem

saxana000
Dnes o 08:01

Bez vone bez farby.. mam rada z lidlu alebo z dm. Su dost pevne aby sa mi v lete neroztopili.

anonym_2bc8cf
Dnes o 08:11

Moja srdcovka je modre labello 😁

anonym_efcf86
Dnes o 08:25

Bioderma a ruzovy jeleni luj (s mandlovym olejom) a su si ze celkom rovnocenne co sa tyka hydratovania..
A farebne balzamo ruze fraela

biba_18
Dnes o 08:25

čokoládový z avonu. alebo taký že perniček z reginy, ale to je loj, takže to sa asi nepočíta, či? 😒😂 tie rada nosím na lyže resp. všeobecne na šport ...
a také namiesto rúžov mám rada pupa jelly glow a catrice volumizing. a ešte artdeco booster. vlastne pozerám že ten catrice volumizing už nemajú na notine 😒

marsmykkok
Dnes o 08:34

Hojivý zázrak, potom Vitalos balzamy a Astrid Maxi ochranný loj na pery. Píše závisláčka na balzamoch čo skúsila hádam všetky a denne používa balzam aj 15 krát a vždy má zo 5 otvorených. Napríklad Bioderma sklamanie za tie peniaze-slabý účinok podobne ako Labello, detto Neutrogena, Carmex nič moc z tých chválených.

o__o
Dnes o 08:47

Za mna Hurraw, mne to zachránilo pery ked som sa supala ako had 🙂 vecer som naniesla a rano som ich mala este vlacne.. ale pouzivam len tu nocnu verziu, nemam rada balzam s prichutami. A aj zlozenie ma super https://www.ecco-verde.sk/hurraw/balzam-na-pery...

unicornlady
Dnes o 08:55

Skúšala som rôzne, niektoré sú slabo mastné alebo príliš "farbia", mne sa osvedčil Vitalos čerešňový.

hopatko
Dnes o 09:04

Laneige lip mask a Burt's Bees lip treatment (toto je fakt life saver), iba tieto kupujem opakovane. Ostatne boli pre mna vyhodene peniaze, a ze ich nebolo malo.

biba_18
Dnes o 09:08

@hopatko juuuj, ja som mala burt's bees voľajaký, ale pre mňa to bolo mastné jak šľak ...

cdt
Dnes o 09:11

Milujem Vitalos balzamy, vo vsetkych prichutiach♥️ Velmi mi vyhovuje ich konzistencia

hopatko
Dnes o 09:12
@biba_18

@hopatko juuuj, ja som mala burt's bees voľajaký, ale pre mňa to bolo mastné jak šľak ...

@biba_18 ale tento je v tegliku, nie tycinka, ma ine zlozenie. Pre mna nevyhnutnost.

thereisabear
Dnes o 09:14

Cosrx lip sleep alebo obyčajná vazelína. Ak v tyčinke, tak bioderma.

mullerova46
Dnes o 09:42

@anonym_autor neutrogena mi najlepšie hydratuje pery

danica2711
Dnes o 10:04

Vitalos všetky druhy, ale hlavne vyššie zobrazený čerešňový

anonym_c483bb
Dnes o 10:23

labello blackberry (ale prave pre tu farbu), ale aj labello hyaluron (strieborne), carmex granatove jablko. Strieborne labello aj carmex obsahuju aj mentol, su prijemne chladive. Neutrogena je tiez fajn.

anonym_64d5ab
Dnes o 10:32

@anonym_autor uz spomenuty Astrid Maxi ochranný loj na pery. jediná vec, ktorá mi najlepšie účinkuje na suché pery

stankadu
Dnes o 11:02
@unicornlady

Skúšala som rôzne, niektoré sú slabo mastné alebo príliš "farbia", mne sa osvedčil Vitalos čerešňový.

@unicornlady aj za mňa Vitalos, žlty, červený aj zelený striedam ❤️

len_nig
Dnes o 11:23

Kneipp lebo je mi najpríjemnejší na perách

banyka
Dnes o 11:34
@marsmykkok

Hojivý zázrak, potom Vitalos balzamy a Astrid Maxi ochranný loj na pery. Píše závisláčka na balzamoch čo skúsila hádam všetky a denne používa balzam aj 15 krát a vždy má zo 5 otvorených. Napríklad Bioderma sklamanie za tie peniaze-slabý účinok podobne ako Labello, detto Neutrogena, Carmex nič moc z tých chválených.

@marsmykkok ja som asi ďalšia závisláčka na balzamoch . Tiež možno aj 20 x za deň. Vyskúšala som všelijaké , ale za mňa zatiaľ jediný je Vitalos. Ajkeď zmenili trochu vône ( kedysi boli voňavejšie, hlavne ružový ) ale kvalita je podľa mňa roky rovnaká. Používam už dlhé roky. Aj z detstva si ich pamätám a to som 40 + 😁 Dúfam, že ich neprestanú vyrábať.

anonym_78e5b5
Dnes o 11:49
@banyka

@marsmykkok ja som asi ďalšia závisláčka na balzamoch . Tiež možno aj 20 x za deň. Vyskúšala som všelijaké , ale za mňa zatiaľ jediný je Vitalos. Ajkeď zmenili trochu vône ( kedysi boli voňavejšie, hlavne ružový ) ale kvalita je podľa mňa roky rovnaká. Používam už dlhé roky. Aj z detstva si ich pamätám a to som 40 + 😁 Dúfam, že ich neprestanú vyrábať.

@banyka Ono je aj dobre ak sú menej voňavé. Vôňa je prídavok a pre veľa ľudí iritant. Pri týchto veciach je väčšinou jednoduchšie zloženie lepšie. Reálne to človek cíti tak maximálne pár sekúnd po aplikácii a v horšom prípade sa to ľudom obžere. Nepridáva to z praktického hľadiska nič, len extra chémiu.
Ale áno, vitalos je podľa zloženia široko ďaleko najlepší.

simsalabim
Dnes o 14:14

Neutrogena a potom taky kokosovy z DM.

mandzula
Dnes o 14:32

A to som este nepresla vsetky vrecka a kabelky🙂

simsalabim
Dnes o 14:37
@mandzula

A to som este nepresla vsetky vrecka a kabelky🙂

@mandzula aj ja mam balzamy v kazdej bunde, kazdej taske, na nocnom stoliku, v obyvacke na stoliku a v chodbe, v praci na stole tiez 😂 Minimalne 10ks v obehu.

mandzula
Dnes o 14:40
@simsalabim

@mandzula aj ja mam balzamy v kazdej bunde, kazdej taske, na nocnom stoliku, v obyvacke na stoliku a v chodbe, v praci na stole tiez 😂 Minimalne 10ks v obehu.

@simsalabim Tak veru, nikdy nevieš.😀

liusa82
Dnes o 15:12

no mne našťastie stači len jeden a to navečer teda na noc pery hydratujem. Mám taky zvyk málokedy sa mi vysušujú počas dňa a najradšej mám voňave ale bez farby a ked už s farbou tak višnove labello alebo to ružove perleťove tiež vitalos všetky druhy alebo teraz mám taky z hebe s vôňou pistacii Laura Conti ale nič moc mastny nie je ktovieako tak kto chce kupiť aby sa neoklamal ale do postele zhydratovať stači 😆 cez deň použivam normalne radšej ruž alebo lesk

akrim1311
Dnes o 19:31

Tiež som závislá na balzamom.Striedam,skúšam,ake vždy sa vrátim k jeleniemu loju s placentou.Stačí mi natrieť a dlho dlho vydrží...

maria1989
Dnes o 20:05

@anonym_autor jeleni loj. Bez chuti, bez vone, nestipe.