icon

Aký balzam na pery vám najviac vyhovuje a prečo?

28. jan 2026

Cize ma zaujima, ak povazujete nejaky balzam za najlepsi, ze z akeho dovodu. Dakujem

Strana
z2
nelka93
30. jan 2026

Modre labello mam najradsej

zosiaa
30. jan 2026

Momentálne mám najradšej Blistex a LA roche posay.
Vitalos, jelení loj a Astrid je taká klasika u mňa už od detstva.
Denne používam rúže, bez dobrej hydratácie by to možné nebolo.

stanislavao
30. jan 2026

Ja mám najradšej tento. Na perách je príjemný, nemám ich po chvíli opäť suché. A to som skúšala už asi všetky značky. A ešte tie maličké Astrid sú tiež rovnako dobré, len v lete sa topia.

akrim1311
30. jan 2026
@stanislavao

Ja mám najradšej tento. Na perách je príjemný, nemám ich po chvíli opäť suché. A to som skúšala už asi všetky značky. A ešte tie maličké Astrid sú tiež rovnako dobré, len v lete sa topia.

@stanislavao presne,vždy sa k nemu vrátim keď ma zláka iný...a nikdy som nič lepšie ako toto nenašla

zuzu11166
3. feb 2026
@stanislavao

@stanislavao maju ho normalne v drogerii?
Ja som ho dlllho nikde nevidela-tiez som ho mala najradsej zo vsetkych.no myslela som,ze uz nie je ani v predaji

stanislavao
4. feb 2026
@zuzu11166

@stanislavao maju ho normalne v drogerii?
Ja som ho dlllho nikde nevidela-tiez som ho mala najradsej zo vsetkych.no myslela som,ze uz nie je ani v predaji

@zuzu11166 maju ho aj v DM, aj v Teta drogerii a aj na Alze, Notino. bezne dostupny.

michaelammka
5. feb 2026

Hojivý zázrak

zuzu11166
6. feb 2026
@stanislavao

@zuzu11166 maju ho aj v DM, aj v Teta drogerii a aj na Alze, Notino. bezne dostupny.

@stanislavao jej vďaka,tak pozriem niekde

Strana
z2