Aký balzam na pery Vám najviac vyhovuje a prečo?
Cize ma zaujima, ak povazujete nejaky balzam za najlepsi, ze z akeho dovodu. Dakujem
Moja srdcovka je modre labello 😁
Bioderma a ruzovy jeleni luj (s mandlovym olejom) a su si ze celkom rovnocenne co sa tyka hydratovania..
A farebne balzamo ruze fraela
čokoládový z avonu. alebo taký že perniček z reginy, ale to je loj, takže to sa asi nepočíta, či? 😒😂 tie rada nosím na lyže resp. všeobecne na šport ...
a také namiesto rúžov mám rada pupa jelly glow a catrice volumizing. a ešte artdeco booster. vlastne pozerám že ten catrice volumizing už nemajú na notine 😒
Hojivý zázrak, potom Vitalos balzamy a Astrid Maxi ochranný loj na pery. Píše závisláčka na balzamoch čo skúsila hádam všetky a denne používa balzam aj 15 krát a vždy má zo 5 otvorených. Napríklad Bioderma sklamanie za tie peniaze-slabý účinok podobne ako Labello, detto Neutrogena, Carmex nič moc z tých chválených.
Za mna Hurraw, mne to zachránilo pery ked som sa supala ako had 🙂 vecer som naniesla a rano som ich mala este vlacne.. ale pouzivam len tu nocnu verziu, nemam rada balzam s prichutami. A aj zlozenie ma super https://www.ecco-verde.sk/hurraw/balzam-na-pery...
Laneige lip mask a Burt's Bees lip treatment (toto je fakt life saver), iba tieto kupujem opakovane. Ostatne boli pre mna vyhodene peniaze, a ze ich nebolo malo.
Milujem Vitalos balzamy, vo vsetkych prichutiach♥️ Velmi mi vyhovuje ich konzistencia
Cosrx lip sleep alebo obyčajná vazelína. Ak v tyčinke, tak bioderma.
@anonym_autor neutrogena mi najlepšie hydratuje pery
Vitalos všetky druhy, ale hlavne vyššie zobrazený čerešňový
labello blackberry (ale prave pre tu farbu), ale aj labello hyaluron (strieborne), carmex granatove jablko. Strieborne labello aj carmex obsahuju aj mentol, su prijemne chladive. Neutrogena je tiez fajn.
@anonym_autor uz spomenuty Astrid Maxi ochranný loj na pery. jediná vec, ktorá mi najlepšie účinkuje na suché pery
Skúšala som rôzne, niektoré sú slabo mastné alebo príliš "farbia", mne sa osvedčil Vitalos čerešňový.
@unicornlady aj za mňa Vitalos, žlty, červený aj zelený striedam ❤️
Kneipp lebo je mi najpríjemnejší na perách
Hojivý zázrak, potom Vitalos balzamy a Astrid Maxi ochranný loj na pery. Píše závisláčka na balzamoch čo skúsila hádam všetky a denne používa balzam aj 15 krát a vždy má zo 5 otvorených. Napríklad Bioderma sklamanie za tie peniaze-slabý účinok podobne ako Labello, detto Neutrogena, Carmex nič moc z tých chválených.
@marsmykkok ja som asi ďalšia závisláčka na balzamoch . Tiež možno aj 20 x za deň. Vyskúšala som všelijaké , ale za mňa zatiaľ jediný je Vitalos. Ajkeď zmenili trochu vône ( kedysi boli voňavejšie, hlavne ružový ) ale kvalita je podľa mňa roky rovnaká. Používam už dlhé roky. Aj z detstva si ich pamätám a to som 40 + 😁 Dúfam, že ich neprestanú vyrábať.
@marsmykkok ja som asi ďalšia závisláčka na balzamoch . Tiež možno aj 20 x za deň. Vyskúšala som všelijaké , ale za mňa zatiaľ jediný je Vitalos. Ajkeď zmenili trochu vône ( kedysi boli voňavejšie, hlavne ružový ) ale kvalita je podľa mňa roky rovnaká. Používam už dlhé roky. Aj z detstva si ich pamätám a to som 40 + 😁 Dúfam, že ich neprestanú vyrábať.
@banyka Ono je aj dobre ak sú menej voňavé. Vôňa je prídavok a pre veľa ľudí iritant. Pri týchto veciach je väčšinou jednoduchšie zloženie lepšie. Reálne to človek cíti tak maximálne pár sekúnd po aplikácii a v horšom prípade sa to ľudom obžere. Nepridáva to z praktického hľadiska nič, len extra chémiu.
Ale áno, vitalos je podľa zloženia široko ďaleko najlepší.
Neutrogena a potom taky kokosovy z DM.
A to som este nepresla vsetky vrecka a kabelky🙂
@mandzula aj ja mam balzamy v kazdej bunde, kazdej taske, na nocnom stoliku, v obyvacke na stoliku a v chodbe, v praci na stole tiez 😂 Minimalne 10ks v obehu.
@mandzula aj ja mam balzamy v kazdej bunde, kazdej taske, na nocnom stoliku, v obyvacke na stoliku a v chodbe, v praci na stole tiez 😂 Minimalne 10ks v obehu.
@simsalabim Tak veru, nikdy nevieš.😀
no mne našťastie stači len jeden a to navečer teda na noc pery hydratujem. Mám taky zvyk málokedy sa mi vysušujú počas dňa a najradšej mám voňave ale bez farby a ked už s farbou tak višnove labello alebo to ružove perleťove tiež vitalos všetky druhy alebo teraz mám taky z hebe s vôňou pistacii Laura Conti ale nič moc mastny nie je ktovieako tak kto chce kupiť aby sa neoklamal ale do postele zhydratovať stači 😆 cez deň použivam normalne radšej ruž alebo lesk
Tiež som závislá na balzamom.Striedam,skúšam,ake vždy sa vrátim k jeleniemu loju s placentou.Stačí mi natrieť a dlho dlho vydrží...
@anonym_autor jeleni loj. Bez chuti, bez vone, nestipe.

Bez vone bez farby.. mam rada z lidlu alebo z dm. Su dost pevne aby sa mi v lete neroztopili.