icon

Aký make-up na zrelú pleť vám vyhovuje?

22. dec 2025

Dámy nad 45r, aký make up na zrelú pleť vám vyhovuje? Alebo tinted sérum? Ja mám kruhy pod očamii a skôr suchú pleť. Skúšala som Lancome, Mac, Shiseido, Estéé Lauder, ešte nemám vyskúšaný Armani luminous silk. Drogérkové všetky...

mandzula
22. dec 2025

Ja som zistila, že najlepší pre mňa je žiadny. Pleť si udržiavam čistú, hydratovanú a bez fľakov, to mi pre dobrý pocit stačí.

autor
22. dec 2025
@mandzula

Ja som zistila, že najlepší pre mňa je žiadny. Pleť si udržiavam čistú, hydratovanú a bez fľakov, to mi pre dobrý pocit stačí.

@mandzula no ja to musím zjednocovať, mám tmavé kruhy pod očami a pigmentové škrvny kde tu.

nyusika
22. dec 2025

Dior Forever Glow

biba_18
22. dec 2025

vekom som zistila že už žiaden makeup - používam už len bb krémy…
bb krém a pod oči korektor…

taisu
22. dec 2025

Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer, Physicians Formula The Healthy Foundation, Missha BB Perfect Cover

nyusika
22. dec 2025
@biba_18

vekom som zistila že už žiaden makeup - používam už len bb krémy…
bb krém a pod oči korektor…

@biba_18 ja tiez nepouzivam mejkap denne, ani BB...

brontofuz
22. dec 2025

nepouzivam make up naco? lol

mandzula
22. dec 2025
@brontofuz

nepouzivam make up naco? lol

@brontofuz Si dáma?

brontofuz
22. dec 2025
@mandzula

@brontofuz Si dáma?

@mandzula som nedáma

mandzula
22. dec 2025
@brontofuz

@mandzula som nedáma

@brontofuz Tak čítaj otázku, hneď prvé slovo máš, že autorka sa pýta dám.

anonym_b009ae
22. dec 2025

Vyskúšala som už snáď všetko, najlepšie shiseido, Dior aqua, ysl....ale treba pleť pripraviť starostlivostou

autor
22. dec 2025
@anonym_b009ae

Vyskúšala som už snáď všetko, najlepšie shiseido, Dior aqua, ysl....ale treba pleť pripraviť starostlivostou

@anonym_b009ae skin care mam, aj vecernu, aj rannu pouzivam korejske produkty.

minilla
22. dec 2025

Ja som nadsena prave z Armani Luminous Silk. Kupovala som Armani Blush a pani predavacka mi dala k nakupu aj vzorky make-upu. Lahucky, dobre drzi, pekny finish.

namina
22. dec 2025

@anonym_autor ysl

andy2506
23. dec 2025

O pleť sa treba starať už hydratáciou a zvlhcovanim zvážte pepidy, kyselinu hylauronovu, dobre je sérum vitamín c od Nivea a makecup určite tekuty ľahký ten môžete aj prípadné vrstviť mám overené dostupné značky v kozmetike som doma 🙂

simcas75
23. dec 2025

Ja som už nejaký ten rok spokojná s Maybelline Super stay.

autor
23. dec 2025
@andy2506

O pleť sa treba starať už hydratáciou a zvlhcovanim zvážte pepidy, kyselinu hylauronovu, dobre je sérum vitamín c od Nivea a makecup určite tekuty ľahký ten môžete aj prípadné vrstviť mám overené dostupné značky v kozmetike som doma 🙂

@andy2506 peptidové sérum mám, aj krém. Dávam si pichať peptidy 2x do roka. Teraz som bola na mezoterapii opäť. Kyselinu používam od 30tky. Vitamín C mám kórejský. Okrem toho používam double cleansing. séra, masky, ampulky, krémy, SPF, beriem kolagén dlhodovo a chodím ku kozmetičke na mikrodermabráziu.

lienkashcj
23. dec 2025

Autorka, sice neodpovedam vekovej hranici, ale ja mam tiež suchšie pleť(aj keď niekedy sa mi zdá presný opak). Dôležitý je podklad pod makeup, ja napr používam Dermacol Satin a ako makeup používam korejsku značku JUNG SAEM MOOL. Vždy si pred nanesením vyčistim pleť Lancôme
Mousse Éclat.