icon

Aký opaľovací krém je vhodný pre deti s atopickou pokožkou?

lilka121
Dnes o 07:27

Ahojte ak máte niektorá skúsenosti,nechcem zbytočne vyhodiť peniaze,ale dcéra je atopiçka a má hlavne citlivé líca,prosím ktorý je vhodnejší bioderma pre deti alebo od značky la roche posay, ďakujem za rady🙂

michaelamiako
Dnes o 07:51

@lilka121 moja dcerka ma tiez ekzem a pouzivame la roche posay ktory mi odporucil doktor a este mame aj niveu.

anonym_5de95c
Dnes o 07:57

@lilka121 la roche posay spf 50+

domiklik
Dnes o 07:58

@lilka121 mam syna atopickym ekzemom používame biodermu.

lilka121
autor
Dnes o 07:59
@michaelamiako

@lilka121 moja dcerka ma tiez ekzem a pouzivame la roche posay ktory mi odporucil doktor a este mame aj niveu.

@michaelamiako z nivei sa vyhádzala ,fakt neviem prečo doteraz jej robila dobre tak že nám dr tiež tieto odporučila aj biodrrmu tak preto sa pýtam ,z nivei jej ostali červené Flaky po celom tele,kde sme dali ten krém

catherin4
Dnes o 08:21

Ja som posledne kupila Rilastil Allergy, je to na alergicku plet

slavomira236
Dnes o 08:21
@lilka121

@michaelamiako z nivei sa vyhádzala ,fakt neviem prečo doteraz jej robila dobre tak že nám dr tiež tieto odporučila aj biodrrmu tak preto sa pýtam ,z nivei jej ostali červené Flaky po celom tele,kde sme dali ten krém

@lilka121 moja pouzivala Ladival mlieko

michaelamiako
Dnes o 08:29
@lilka121

@lilka121 tak vyskusaj la roche posay a uvidis...