icon

Aký účes zvoliť pre jemné a riedke vlasy?

1. júl 2025

Ahojte mamicky, od malicka mam jemne a riedke vlasy zaroven. Mala som obdobia kedy mi vypadavali viac, po porodoch alebo teraz vacsinou na jar/jesen. To sa snazim podchytit aspon vitaminmi ale u mna je to genetika. Mam vlasy po otcovi a tak ako aj on tak aj jeho sestry maju “4” vlasy na hlave 😂. Uz som sa s tym aj celkom zmierila, ze inak to nebude kedze financie navyse na pravidelne predlzovanie a zahustovanie vlasov nemam. Chcem sa ale poradit aky spravny strih vlasov zvolit a ake produkty na objem pouzivat? Ci pomoze len okruhla kefa a fen? Momentalne ich mam v strednej dlzke a vlasy si zehlim. Takto som si ich upravovala cely zivot kedze kucery mi nikdy nevydrzali ale po 30tke sa mi menia naroky na samu seba a vobec sa mi to nepaci. Nosim povacsine vlasy uz len v cope kedze take rozpustene rovne nevyzeraju vobec dobre. V dobrom zavidim vsetkym zenam tie ich huste hrivy ale co s nami, ktorym boli nadelene riedke vlasy? Ako si ich upravujete? Skusala som aj kratky strih bob ale vlasy som si musela zehlit niekedy aj 2krat za den kedze len co som vysla von do vetra alebo vlhka, vlasy sa mi stocili na vsetky strany a vyzeralo to hrozne. Uz som zufala. Vravi sa, ze vlasy su korunou krasy a ja sa citim dobre uz len v cope. Vdaka za rady. Krasny slnecny den zelam vsetkym.

iwesska
1. júl 2025

Sikmy bob,roky taky nosim. Vzadu aj na bokoch mi to robi objem. Iny typ ucesu mi absolutne nejde na tento typ vlasov. Este mozno mikado,ak mas na to tvar.

biba_18
Autor odpoveď zmazal
viktoriaandrascik
1. júl 2025

Ja mám tiež 4 vlasy na hlave :D kým som si ich nepredlžila tak som nosila mikádo a bob

autor
1. júl 2025
@biba_18
Odpoveď bola zmazaná

@biba_18 no ved prave to, ze nemam ich vobec kucerave. Su prirodzene rovne ale tym ze mam vlasy velmi jemne nedrzia tvar a vsimla som si, ze cim su kratsie tym su ovela narocnejsie na starostlivost. Staci, ze sa v zime “zamotaju” niekde do šálu a uz sa tocia na opacny smer.

mk1111111111
1. júl 2025

Najdi dobru kadernicku, nech mas dory strih a vlasy max pod usi, aby sa Ti nemotali. Kup dobru zehlivku, alebo fukaciu kefu