icon

BB krém, ktorý aj kryje

nika23t
14. mar 2023

Ahojte, tie, ktoré sa vyznáte, viete odporučiť nejaký BB krém, ktorý aj niečo kryje, alebo aspoň pekne zjednotí ton pleti? Makeup mam dobrý, ale ráno, keď idem s deťmi do školy alebo kočíkovat, potrebujem len tak narýchlo niečo dať na tvár, nech nie som úplne bez. Pleť mam v pohode, zmiešanú, hlavne kruhy pod očami-to je najväčší problem, inak nejaké veľké problémy s pleťou nemam. Vopred vďaka za rady a skúsenosti.

jarka9669
14. mar 2023

@nika23t za mna BB krém od farmasi , alebo od dermacolu

miriam_s
14. mar 2023

BB od Dear Klairs, dokonca ma ešte aj spf v sebe, mala som ho, je skvele, oplatí sa vzhľadom ku kvalite, vydrží dlho a hlavne neoranžovie ako väčšina tých drogerkivych ktoré som skúšala ….

https://eshop.natureal.sk/sk/pletova-kozmetika/...

majamat
14. mar 2023

Loreal, Misha,

mistymay33
14. mar 2023

@miriam_s ja ho mam tiez, a podla mna velmi slabo kryje, skoro az vobec. Inak je fajn, ale to krytie je velka slabota.

trinity_77
14. mar 2023

@nika23t mishha jednoznačne

trinity_77
14. mar 2023
majamat
14. mar 2023

a zabudla som - IT cosmetics

oblecenie99
14. mar 2023

Mala som veľké predsudky, napokon som vyskúšala, a som spokojná, make Up už vôbec nepoužívam, dovolím si tvrdiť, že lepšie kryje, ako make up. Čiže aj za mňa určite Misha.

miriam_s
15. mar 2023

@mistymay33 slabo kryje ? Podľa mňa až príliš na to že je to iba BB… ak fakt je zlá pleť tak tam je jasne že BB nestačí ale teda ja mám teda zmiešanú pleť s občasnými vyrážkami a vždy to veľmi dobre prekrylo 🤷🏻‍♀️

nika23t
autor
15. mar 2023

Ďakujem Vám krásne, baby, za každú radu. Idem niečo objednať a postupne skúšať. Ja som mala Zjaja, to bolo prijemne na pleti, ale len ako krém... Krytie pre mňa žiadne. Tak ešte raz vďaka ♥️

nika23t
autor
15. mar 2023

*Ziaja...

madeline1
15. mar 2023

@nika23t za mna dermacol

majuush92
15. mar 2023

Za mna tiez z Farmasi.. uz vyse roka iba to pouzivam.. ak chces do spravy poslem realne fotky po naliceni s BB creamom od Farmasi 😊

valeria_h
15. mar 2023

Missha jednoznačne 👍

jesenzima
15. mar 2023

@nika23t používam Missha, ten na tej fotke vyššie, lepší som nemala..

mamkalentedkova
15. mar 2023

Tak som skúsila tu Mishu objednať ..som zvedavá aj ja ,keď je tu toľko pozitívnych recenzií 😊 doteraz som kupovala BB cream od Garnier ..iný make up nepoužívam ,ale na tento som zvedavá

sono2
15. mar 2023

@nika23t gosh cca 16e. Veľmi prirodzený tvár máš po ňom bez chyby je hustejši

zabinkalenka
17. mar 2023

@trinity_77
@jesenzima
@valeria_h
Dievcata a podla coho ste vyberali odtien? Je mozne ho v niektorej drogerke vyskusat? Dakujem

valeria_h
17. mar 2023

@zabinkalenka Dostala som vzorku, ale ak si bledá ako ja, tak odtieň 21 Light Beige

majamat
17. mar 2023

@zabinkalenka ja som mala 21 a 27 a jeden bol bledy a taky sedivy, druhy tmavy a zltejsi, tak som ich miesala.
som svetla, ale nie uplne bledulka. asi by mi sedel 23.
tu su na foto

zabinkalenka
17. mar 2023

@majamat dakujem, pozerala som recenzie na stranke. Vacsina odporuca 23, tak vyskusam. Cena vyborna, ak nesadne, nebude to taka skoda 🙂

jesenzima
17. mar 2023

@zabinkalenka ja som si našla na googli fotky, také podobne ako tu vyššie, na ruke, a objednala som si 23, trafila som 🙂

trinity_77
17. mar 2023

@zabinkalenka kľudne objednaj aj z tej stránky ksisters, mam ju overenú a je tam teraz za dobru cenu😊

mamkalentedkova
17. mar 2023

Tiež som objednala 23 ,mne príde dosť svetlý ..oproti Garnier medium čo používam je svetlejší .Je dosť hustý ,ťažšie roztieratelny ako Garnier ..ale kryje dobre aj drží ..od rána zatiaľ super .

nikanika97
18. mar 2023

Vyskúšala som mnoho BB krémov, chvália si od Burjois, ale za mňa top od PUPA

majamat
18. mar 2023

@nikanika97 ktory Pupa? ja som mala taky s tym primerom a nebol zly, ale teda moc nekryl.
no inak mam teraz novy makeup MAC face and body a je uzasny, on moc nekryje, ale tvar je po nim akasi krajsia. len mam odtien, ktory mi bude viac cez leto.

lucka.mt
Odpoveď bola odstránená
slavimislai
19. mar 2023

CC krém od Mary Kay nedám naňho dopustiť 👌🏼

viktoria2809
Odpoveď bola odstránená