icon

Beauty poradňa - omladenie

16. máj 2023

Baby ahojte, mám 31 rokov, polročné bábo a ešte 10 ročnú dcéru ktorá mi dnes povedala , že som strašne zostarla...a cítim to aj ja...chcela by som možno nejaké rady ako sa o seba začať starať, používam mary Kay time wise, momentálne necvicim, stále kojim, bábo prespí celú noc, nie som až taká unavená ako pri prvej dcérke a viem, že nemám ani 20 .... No potešili by ma možno nejaké vaše rady, vaša rutina atď atď, ako sa o seba lepšie starať, ešte ma napadá, že menej pijem v poslednej dobe, tak začnem určite aj s tým....ďakujem vám

Strana
z2
kkovacovak
17. máj 2023

@zuzkacik4 tým pádom názor koženej lekárky je v tomto asi najdôverihodnejší. Gynekológ a pediater s kožou nemá nič takže ich vedomosti sú obmedzené a kozmetička nie je lekár.

zuzkacik4
18. máj 2023

@kkovacovak tak u mna nazor jednej koznej lekarky tiez nie je uplne doveryhodny ani posvätny a nedrzala by som sa hned toho.... ale to som ja, upozornit som upozornila a ako som uz napisala vyssie, kazdy nech robi ako uzna za vhodne ✌ pekny den 🙂

dominikamacakova
18. máj 2023

@autor ja som kojila dva roky a teda neviem aký to môže mať súvis s kojením 😆 . . Ale je aj milión iných sér

autor
18. máj 2023

@dominikamacakova lebo baby tu písali že retinol sa nesmie keď sa kojí....a ja plánujem tiež do dvoch rokov aspoň....teraz ma len polroka 🙂

elviku11
18. máj 2023

A si si istá, že to, že si zostarla, bola narážka na stav tvojej pleti? Vieš, možno ťa tak dcéra vníma z iných dôvodov. Napríklad, že pred bábom si sa venovala len jej, podnikali ste spolu rôzne veci, výlety, zábava, teraz je to obmedzené kvôli bábätku. Že možno tým narážala na tvoj postoj alebo zmenu štýlu života (čo je úplne ok, nič ti nevyčítam, len staršia to tak možno zvonku vníma).
Možno je to zrazu spustnutými plecami, iným držaním tela, nejakým prevracaním očí, že zas tá istá rutina celý deň, možno starosťami o bábo, že sa toľko neusmievaš ako predtým...
Možno nemusíš míňať majetok na starosltivosť o pleť, lebo ju máš ok... možno je to len obdobie s polročným dieťaťom, ktoré začínajúca pubertiačka vníma takto

autor
18. máj 2023

@elviku11 oooo ďakujem krásne postrehy....pravdou naozaj je že týždeň dozadu som si sama povedala, že naozaj sa mi zhoršila pleť, pribudli vrásky ale niektoré veci čo si popísala kľudne sedia .... Dcéra je v striedavej starostlivosti a zbadala má po týždni a hneď to zahlásila vo dverách ako prišla....a naozaj aj ja sama sa zle cítim všeobecne keďže ani necvicim ani vodu nepijem ako by som mala...a je to aj o Tom sebavedomí, ako tu už jedna pani poznamenala...keďže sama sa zle cítim, tak určite to aj vysielam navonok možno viac ako v skutočnosti by som musela 😄 ...

Strana
z2