icon

Bezpečné a účinné metódy proti vráskam

3. nov 2025

Ahojte , poradíte niečo bezpečné a účinné na vrásky? Čo si myslíte o rôznych výplniach , išli by ste do toho ?

petracandle
3. nov 2025

@anonym_autor čokoľvek, len výplne nie! 😃 po aplikácii to vyzerá super, ale po čase ti to začne migrovať po tvári, viazať vodu a skončíš s pillow face

biba_18
3. nov 2025

jediná výplň do ktorej by som šla je tá vráska medzi obočím - aj to nie vo veľkom objeme ... ostatné ani náhodou ...

nikha2809
3. nov 2025

Botox jednoznačne.A Botox nieje vypln.No ked je hlboká zlomená vraska tam uz nepomôže, ja by som šla veru do kyseliny, keby ma to veľmi stve

anonym_24f86e
3. nov 2025
@petracandle

@anonym_autor čokoľvek, len výplne nie! 😃 po aplikácii to vyzerá super, ale po čase ti to začne migrovať po tvári, viazať vodu a skončíš s pillow face

@anonym_autor podľa toho kde ich máš botox, alebo kyselina nič iné nepomôže tak účinne.
@petracandle nepreháňaj tu nie sme v Hollywoode poznám veľa žien, ktoré si dávajú na niektoré miesta a okrem toho, ze

anonym_24f86e
3. nov 2025
@petracandle

@petracandle vyzerajú dobre nič nemajú opuchnuté, zmigrovane

lizatko1009
3. nov 2025

ja si davam botox, ziadne kremiky na vrásky nepomôžu. Davam si celo a glabelu a ci skoro? nie nie je skoro, v 50tke bude take ako ked som zacala+ dobrá genetika a nie nehanbim sa a ani kvôli nikomu inému si to nedavam

petracandle
3. nov 2025
@anonym_24f86e

@petracandle vyzerajú dobre nič nemajú opuchnuté, zmigrovane

@anonym_24f86e dočasne 😉

anonym_8c9bb8
3. nov 2025

Raz ročne si dávam botox + face yoga. Úplne mi to stačí, nemám vrásky žiadne a to mám 30.

anonym_24f86e
3. nov 2025
@petracandle

@anonym_24f86e dočasne 😉

@petracandle to sú predsudky dávajú si to raz ročne už veľa rokov do nosovoustnych

nikha2809
3. nov 2025
@petracandle

@anonym_24f86e dočasne 😉

@petracandle ale botox nieje výplň.Iba zablokuje sval, tam nemá co migrovat ani viazať vodu

biba_18
3. nov 2025

@nikha2809 ale anonym píše o výplniach ...

nikha2809
3. nov 2025
@biba_18

@nikha2809 ale anonym píše o výplniach ...

@biba_18 tak, neviem prečo hneď uvažuje o vyplni, možno ma uz tie vrasky hlboké, ja som jej vyššie poradila botox, ale išla by som aj do kyseliny keby to mam veľmi

petracandle
3. nov 2025
@nikha2809

@petracandle ale botox nieje výplň.Iba zablokuje sval, tam nemá co migrovat ani viazať vodu

@nikha2809 prečo spomínaš botox? Kde ja spomínam botox?? Hovorím o kyseline hyaurónovej

o__o
3. nov 2025
@anonym_8c9bb8

Raz ročne si dávam botox + face yoga. Úplne mi to stačí, nemám vrásky žiadne a to mám 30.

@anonym_8c9bb8 pises, akoby mali byt 30 rocne neviem ako vraskave 😄

Autorka, ja ked tak tak tretinoin a neskor botox medzi obocie

anonym_8c9bb8
3. nov 2025
@o__o

@anonym_8c9bb8 pises, akoby mali byt 30 rocne neviem ako vraskave 😄

Autorka, ja ked tak tak tretinoin a neskor botox medzi obocie

@o__o poznám aj také 🤷🏼‍♀️. Mne tipujú 16-18r, tí čo ma nepoznajú, takže preto som to tak napísala.

lizzygrant
Odpoveď bola odstránená