Bi Oil alebo Elastiq: Ktorý krém na strie je lepší?
Ahojte
Čo je podla vas lepsie bi oil alebo elastiq? Dakujem😊
@beatrice1111 pouzivam ráno elastique krém (aby som cez den nemala mastne) a na noc som si kupila weleda olej na strie. Som 36tt a zatial nemam strie ale teda uz je tak nasponovana ta koza ze cakam kazdu chvilu co bude. Ak sa neurobia do mesiaca tak odporucam toto kombo 😁
@andrejkap123 opytam sa o mesiac este 😆
@beatrice1111 kludne 😄
@andrejkap123 strie sa ti mozu urobit aj pri porode alebo po porode. Brucho, boky, stehna, prsia a vlastne cele telo je fajn hydratovat ale jedno cim sa budes mazat. Ked sa ti maju strie urobit, tak sa ti urobia aj ked sa budes natierat motorovym olejom. Zial, je to cisto o elastickosti a genetike.
A vydrzalo mi to cele tehotenstvo a natieram sa od 2 mesiaca 🙂 ale len brusko ..
@yanni ano hlavna je genetika.
@beatrice1111 ahoj, mne sa v puberte spravili strie na stehnách, takze som vedela, že ma to s veľkou pravdepodobnosťou čaká aj v tehotenstve..skúsila som elastiq, brucho som natierala 2x denne a nemám na bruchu ani jednu striu..prsia som vynechala a tam sa mi spravili 😏, čiže mne naozaj zabral elastiq 🙂
@beatrice1111 ja som s Bi oil bola veľmi spokojná 😍 ja ho odporúčam určite
Ja som používala elastiq, potom mali výpadok, tak mi v lekárni odporučili Babelo, zložením je podobný ako elastig a o polovicu lacnejší....Bi-oil som vyhodila po týždni používania, v živote má tak nesvrbelo celé telo ako od toho ...
@yanni
Ano to je jasne. Ja z prveho tehotenstva strie nemam. A mam aj potetovane cele brucho, nepamatam sa ci som sa natierala niecim, mozno nejakym obycajnym olejom. Teraz by som chcela tomu venovat viac starostlivosti aj ked suhlasim ze to zalezi od elasticity koze aj od genetiky a ked clovek ma mat strie moze sa natierat aj maslom a bude ich mat.
@beatrice1111 zbytocne budes vyhadzovat velke prachy na nieco, co nie je je podlozene, ze pomoze. Ked sa chces natierat, natieraj sa upne normalnym body lotion. Alebo detskym olejom. Vybavene. Ja mam dobru genetiku (mama a starka strie nemali, sestru nemam, takze tam nemozem porovnat), nenatierala som sa nicim. Strie nemam, posledne dieta som rodila presne mesiac pre mojimi 41. narodeninami. Cize tam ta pokozka uz nie je ako u 20 rocnej. A vidis. Ja som si pri kazdom tehotenstve povedala, teraz sa budem natierat, no a vydrzala som tak mesiac. Ja neznasam to "klzke" na tele. Kazdy nieco ma ;-D Ak ti to nevadi, kludne naobycajnejsie telove mlieko.

@beatrice1111 bi oil nezabera a to druhe nepoznam. Ale teraz nedavno bol trend z nejakym nivea kremom vraj je dobry na strie