icon

Nosič Sestrice alebo Rischino: Ktorý je lepší?

smejko47
26. mar 2024

Ahojte, prosím máte skúsenosti s týmito nosičmi od narodenia? Ktorý je podľa vás lepší?
Poprípade akú značku odporúčate?

Ďakujem

sejbipi
•
26. mar 2024

Mám skúsenosti. Za mňa je sestrice lepší. Alebo mi ešte sadol Moyo. Ale najlepšie je skúsiť si to osobne, ktorý ti najlepšie sadne.

thereisabear
•
26. mar 2024

@smejko47 podľa mňa treba vyskúšať, mne napr. Rischino vôbec nesedel a veľa ľudí ho chváli.

banalu
•
26. mar 2024

Aj ja som za sestrice. Ma jednoduchsi sposob nastavovania.
Rischino som mala len pozicany, a teda ten mi pride az nelogicky porieseny. Ak by bol moj, v tych nervoch ho asi necham tam kde sme boli 😂 a to som odnosila moju rok v sestrice carrier one, nastavit viem aj o pol noci, prestavujem bez mihnutia oka kazdemu, kto ma poprosi, ale fakt, Rischino pre mna nie 😂
Aj dost vela zaciatocnikov ma problem s nastavenim. A ked si ho dobre nenastavis, tak moze byt ergo ako chce, trpis bud ty alebo dieta.

kitycat
•
26. mar 2024

Tak aj tie nositka maju urcite limity. My sme mali pozicany sestrice a nebol pre uplneho novorodenca

lia2022
•
26. mar 2024

@smejko47 Lenny lamb - lenny Up 👍. Je vyrobený zo šatkoviny a krásne obopne telíčko bábätka. Ja som bola max.spokojná .

banalu
•
26. mar 2024

@lia2022 aj sestrice, rischino, moyo su zo satkoviny, tkanej presne na tento ucel.
@kitycat
Na novorodenca je najlepsia elasticka satka. Vacsina nosicov sa odporuca od cca 3,5 kg, ale velmi zalezi od dietata. Videla som pohodlne novorodenca aj v sestrice aj v rischine aj v be lenke.

lia2022
•
26. mar 2024

@banalu áno, pozerala som potom tie nosiče a videla som že tie sú taktiež zo šatkoviny. Ako píšeš, poväčšine sú odporúčania od 3,5kg ale tak čo ja poznám deti, tak sa aj rodia približne s takou alebo väčšou váhou. Ja som používala ten lenny Up od 3mes. a bola som spokojná ale tak možno je richino alebo sestrice lepšie, nemám skusenost. Len nakoľko som ja aj dosť nízka a chuda, musím povedať že aj sedel perfektne, bedrovi pás som si vedela dotiahnuť ako som potrebovala aj všetko.

banalu
•
26. mar 2024

@lia2022 vsetky sa daju nastavovat aj na chude, aj na tucne, aj na nizke, aj na vysoke ☺️
Pozrela som rychlo lennylamb a nie je mi celkom jasne, ci sa da nosic dietatu stahovat pod ritkou - nastavovanie "od kolienka, po kolienko". Da sa?

lia2022
•
26. mar 2024

@banalu áno dá sa 😊.

banalu
•
26. mar 2024

@lia2022 tak potom to je parada