icon

Bio eko šampón a kondicionér pre vlnité vlasy

Dnes o 13:29

Baby, poraďte prosím bio eko šampón a kondicionér, alebo balzam na vlasy, masku bez škodlivej chémie. Taký čo nemastí vlasy. Značka a cena neprekáža. Vlasy mám vlnité, farbené balayage. Nemám problém, ale videla som dokument a chcem zmeniť kozmetiku v kúpeľni. Ďakujem

anonym_a3ff8d
Dnes o 13:31

@anonym_autor ja pouzivam sampony iba bez skodlivej chemie... pouzivam iba zdraviu prospesnu (neutralnu) chemiu... inac by to asi bolo zdravotne zavadne...
Inac aj cista voda ma chemicky vzorec... just saying...

anonym_946ea5
Dnes o 13:32

@anonym_autor ak mas zosvetlene vlasy, tak by som skor siahla po obnovujucej profi kozmetike pre zosvetlene vlasy. Bio sampony su len odrb a radsej si daj nieco co ti vlasy trochu nakopne. Napriklad fialova rada od Kerastase je skvela.

anonym_178ff4
Dnes o 13:47

@anonym_autor ja používam Saloos rozmarínový na mastné vlasy. Mala som dlho problém s mastením ale s týmto som nadmieru spokojná.

patriicia_
Dnes o 14:09

Mám kučeravé vlasy, používam prírodný šampón kondicionér aj masku od Soaphoria na suché vlasy. Ale aj na styling a úpravu používam prírodnú kozmetiku alebo takú s čo najviac % prírodných zložiek.

anonym_a68e97
Dnes o 16:07

Bio eko raw& fair trade😄 ten bayalage bol robeny cim, iste nie "skodlivou chemiou"- odfarbovacom😄 aj voda je chemia, vies o tom?

autor
Dnes o 16:21
@anonym_a68e97

Bio eko raw& fair trade😄 ten bayalage bol robeny cim, iste nie "skodlivou chemiou"- odfarbovacom😄 aj voda je chemia, vies o tom?

@anonym_a68e97 píšem, že chcem zmeniť kozmetiku. Je ti teplo dievčatko? Choď sa vyzúriť inam 😉

autor
Dnes o 16:21
@anonym_946ea5

@anonym_autor ak mas zosvetlene vlasy, tak by som skor siahla po obnovujucej profi kozmetike pre zosvetlene vlasy. Bio sampony su len odrb a radsej si daj nieco co ti vlasy trochu nakopne. Napriklad fialova rada od Kerastase je skvela.

@anonym_946ea5 Kerastase obsahuje presne to čo nechcem. Nie je eko ani bio.

patriicia_
Dnes o 16:23

Ešte koľké budete písať že aj voda je chémia? Nemôžeme snáď vodu dávať do jednej skupiny s nejakými silikónmi a podobnými sajrajtmi 🤦

anonym_946ea5
Dnes o 16:25
@patriicia_

Ešte koľké budete písať že aj voda je chémia? Nemôžeme snáď vodu dávať do jednej skupiny s nejakými silikónmi a podobnými sajrajtmi 🤦

@patriicia_ nechapem co mate proti silikonom, silikon obali vlas a chrani ho. Ale vsak pouzivajte tie vase zihlavove sampony a vyzerajte ako metly, dufam ze vam to prida na sebavedomi

patriicia_
Dnes o 16:26
@anonym_autor

@anonym_946ea5 Kerastase obsahuje presne to čo nechcem. Nie je eko ani bio.

@anonym_autor ani Saloos

patriicia_
Dnes o 16:28
@anonym_946ea5

@patriicia_ nechapem co mate proti silikonom, silikon obali vlas a chrani ho. Ale vsak pouzivajte tie vase zihlavove sampony a vyzerajte ako metly, dufam ze vam to prida na sebavedomi

@anonym_946ea5 práve preto že ti ho obalí a žiadna výživa sa ti do neho nedostane.

anonym_946ea5
Dnes o 16:41
@patriicia_

@anonym_946ea5 práve preto že ti ho obalí a žiadna výživa sa ti do neho nedostane.

@patriicia_ odkedy pouzivam kozmetiku ktoru pouzivam mam najzdravsie a najlrajsie vlasy ake som kedy mala. Tak sa asi dostane ♥️

anonym_af4cc1
Dnes o 16:46

Bio eko na farbene vlasy 🤭🤭

anonym_a68e97
Dnes o 17:11
@anonym_af4cc1

Bio eko na farbene vlasy 🤭🤭

@anonym_af4cc1 Ze 😂🤣

anonym_af4cc1
Dnes o 18:05
@anonym_a68e97

@anonym_af4cc1 Ze 😂🤣