Bio eko šampón a kondicionér pre vlnité vlasy
Baby, poraďte prosím bio eko šampón a kondicionér, alebo balzam na vlasy, masku bez škodlivej chémie. Taký čo nemastí vlasy. Značka a cena neprekáža. Vlasy mám vlnité, farbené balayage. Nemám problém, ale videla som dokument a chcem zmeniť kozmetiku v kúpeľni. Ďakujem
@anonym_autor ak mas zosvetlene vlasy, tak by som skor siahla po obnovujucej profi kozmetike pre zosvetlene vlasy. Bio sampony su len odrb a radsej si daj nieco co ti vlasy trochu nakopne. Napriklad fialova rada od Kerastase je skvela.
@anonym_autor ja používam Saloos rozmarínový na mastné vlasy. Mala som dlho problém s mastením ale s týmto som nadmieru spokojná.
Mám kučeravé vlasy, používam prírodný šampón kondicionér aj masku od Soaphoria na suché vlasy. Ale aj na styling a úpravu používam prírodnú kozmetiku alebo takú s čo najviac % prírodných zložiek.
Bio eko raw& fair trade😄 ten bayalage bol robeny cim, iste nie "skodlivou chemiou"- odfarbovacom😄 aj voda je chemia, vies o tom?
Bio eko raw& fair trade😄 ten bayalage bol robeny cim, iste nie "skodlivou chemiou"- odfarbovacom😄 aj voda je chemia, vies o tom?
@anonym_a68e97 píšem, že chcem zmeniť kozmetiku. Je ti teplo dievčatko? Choď sa vyzúriť inam 😉
@anonym_autor ak mas zosvetlene vlasy, tak by som skor siahla po obnovujucej profi kozmetike pre zosvetlene vlasy. Bio sampony su len odrb a radsej si daj nieco co ti vlasy trochu nakopne. Napriklad fialova rada od Kerastase je skvela.
@anonym_946ea5 Kerastase obsahuje presne to čo nechcem. Nie je eko ani bio.
Ešte koľké budete písať že aj voda je chémia? Nemôžeme snáď vodu dávať do jednej skupiny s nejakými silikónmi a podobnými sajrajtmi 🤦
Ešte koľké budete písať že aj voda je chémia? Nemôžeme snáď vodu dávať do jednej skupiny s nejakými silikónmi a podobnými sajrajtmi 🤦
@patriicia_ nechapem co mate proti silikonom, silikon obali vlas a chrani ho. Ale vsak pouzivajte tie vase zihlavove sampony a vyzerajte ako metly, dufam ze vam to prida na sebavedomi
@anonym_946ea5 Kerastase obsahuje presne to čo nechcem. Nie je eko ani bio.
@anonym_autor ani Saloos
@patriicia_ nechapem co mate proti silikonom, silikon obali vlas a chrani ho. Ale vsak pouzivajte tie vase zihlavove sampony a vyzerajte ako metly, dufam ze vam to prida na sebavedomi
@anonym_946ea5 práve preto že ti ho obalí a žiadna výživa sa ti do neho nedostane.
@anonym_946ea5 práve preto že ti ho obalí a žiadna výživa sa ti do neho nedostane.
@patriicia_ odkedy pouzivam kozmetiku ktoru pouzivam mam najzdravsie a najlrajsie vlasy ake som kedy mala. Tak sa asi dostane ♥️
Bio eko na farbene vlasy 🤭🤭
Bio eko na farbene vlasy 🤭🤭
@anonym_af4cc1 Ze 😂🤣
@anonym_af4cc1 Ze 😂🤣
@anonym_a68e97 🤭🤭

@anonym_autor ja pouzivam sampony iba bez skodlivej chemie... pouzivam iba zdraviu prospesnu (neutralnu) chemiu... inac by to asi bolo zdravotne zavadne...
Inac aj cista voda ma chemicky vzorec... just saying...